30 May 2021 Yasaklandı #1 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI LoL'de çözünürlük değişicem ayarlara girince siyah bir layer geliyor önüne yardım edebilecek var mı ? Böyle kalıyor ve hiç bir şey yapamıyorum.
LoL'de çözünürlük değişicem ayarlara girince siyah bir layer geliyor önüne yardım edebilecek var mı ? Böyle kalıyor ve hiç bir şey yapamıyorum.
30 May 2021 Yasaklandı #2 Laulie L Yaşayan efsane Banlı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 1,360 Çözümler 37 Tepki puanı 402 Ödüller 7 8 HİZMET YILI İlk defa indirdiysen bu sorun olabilir, indirdiği birşey varsa indirsin tekrar dene olmadı dosyaları kontrol ettir, Ayrıca Riot Games\League of Legends\Config\game.cfg den çözünürlüğünü ayarlayabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
İlk defa indirdiysen bu sorun olabilir, indirdiği birşey varsa indirsin tekrar dene olmadı dosyaları kontrol ettir, Ayrıca Riot Games\League of Legends\Config\game.cfg den çözünürlüğünü ayarlayabilirsin.
30 May 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu kullanarak onarım yapmaya çalışın herhangi bir sorun varsa çözülür. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu kullanarak onarım yapmaya çalışın herhangi bir sorun varsa çözülür.