4 Şub 2020 #41 revenan R Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI is it working on windows 7?
9 Şub 2020 #42 Ken Wakashimazu K Seçkin Üye Katılım 10 Nis 2019 Mesajlar 323 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI space e basılı tutuyorum saçma saçma hareketler yapıyor . adama vurmuyor nerdeyse . ben hileden daha iyi oynuyorum . bunun nedeni ne acaba ?
space e basılı tutuyorum saçma saçma hareketler yapıyor . adama vurmuyor nerdeyse . ben hileden daha iyi oynuyorum . bunun nedeni ne acaba ?
9 Şub 2020 #43 amsed Uzman Üye Katılım 21 Mar 2019 Mesajlar 154 Tepki puanı 40 Ödüller 7 Yaş 32 7 HİZMET YILI Great effort. It has benefited me too
9 Şub 2020 #44 ahmetmayda A Onaylı Üye Katılım 16 Eki 2017 Mesajlar 107 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 27 8 HİZMET YILI teşekkürler
10 Şub 2020 #45 jagsvenskk J Onaylı Üye Katılım 8 Şub 2020 Mesajlar 66 Tepki puanı 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI Yan hesapta kullanmaları gerektiğini de hatırlatalım. Script kullanımı genelde direkt banla sonuçlanır ne kadar dikkatli kullandığınız fark etmeden Post automatically merged: 10 Şub 2020 hackerbn11u' Alıntı: v tuşu hiç farm kaçırmıyor demi Genişletmek için tıklayın ... Değişir, oyun içerisinde sen de hamle yapıyorsun. V'ye bastığında iş işten geçtiyse alamaz tabii
Yan hesapta kullanmaları gerektiğini de hatırlatalım. Script kullanımı genelde direkt banla sonuçlanır ne kadar dikkatli kullandığınız fark etmeden Post automatically merged: 10 Şub 2020 hackerbn11u' Alıntı: v tuşu hiç farm kaçırmıyor demi Genişletmek için tıklayın ... Değişir, oyun içerisinde sen de hamle yapıyorsun. V'ye bastığında iş işten geçtiyse alamaz tabii
10 Şub 2020 Moderatör #46 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,725 Ödüller 25 10 HİZMET YILI ABRAKADENYIL' Alıntı: space e basılı tutuyorum saçma saçma hareketler yapıyor . adama vurmuyor nerdeyse . ben hileden daha iyi oynuyorum . bunun nedeni ne acaba ? Genişletmek için tıklayın ... Nedeni scripti kullanmayı bilmemen Ayarlardan comboları kontrol et ve açık olduğuna emin ol. Bazı heroların default olarak comboları kapalı geliyor. Ya da sadece belirli skilleri kapalı geliyor. Tek tek içerisine gidip skilleri on yapmalısın.
ABRAKADENYIL' Alıntı: space e basılı tutuyorum saçma saçma hareketler yapıyor . adama vurmuyor nerdeyse . ben hileden daha iyi oynuyorum . bunun nedeni ne acaba ? Genişletmek için tıklayın ... Nedeni scripti kullanmayı bilmemen Ayarlardan comboları kontrol et ve açık olduğuna emin ol. Bazı heroların default olarak comboları kapalı geliyor. Ya da sadece belirli skilleri kapalı geliyor. Tek tek içerisine gidip skilleri on yapmalısın.