2 May 2020 Yasaklandı #1 Sudemsi S Banlı Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 372 Tepki puanı 37 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Bu hile ne işe yarıyor ayarları nelerdir anlatırmısınız? adama çokmu vuruyo vb. sinden anlatırsanız sevinirim
Bu hile ne işe yarıyor ayarları nelerdir anlatırmısınız? adama çokmu vuruyo vb. sinden anlatırsanız sevinirim
2 May 2020 #2 boralika Uzman Üye Katılım 19 May 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 8 Yaş 29 8 HİZMET YILI videosu var kardeşim ordan ayarlarına bakabilirsin ne var ne yok
2 May 2020 #3 Forzahter I am Perfect Player MAN Seçkin Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 325 Tepki puanı 26 Ödüller 6 Yaş 36 7 HİZMET YILI hilede yok yok kardes anlatılmaz yasanır
2 May 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 Sudemsi S Banlı Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 372 Tepki puanı 37 Ödüller 3 6 HİZMET YILI boralika' Alıntı: videosu var kardeşim ordan ayarlarına bakabilirsin ne var ne yok Genişletmek için tıklayın ... abi çizgi falan var adama uçuyo izledim videoyu ama ne işe yarıyo hiç bişi anlayamadım Post automatically merged: 2 May 2020 Forzahter' Alıntı: hilede yok yok kardes anlatılmaz yasanır Genişletmek için tıklayın ... ban yiyomu peki veya kaç günde/saatte
boralika' Alıntı: videosu var kardeşim ordan ayarlarına bakabilirsin ne var ne yok Genişletmek için tıklayın ... abi çizgi falan var adama uçuyo izledim videoyu ama ne işe yarıyo hiç bişi anlayamadım Post automatically merged: 2 May 2020 Forzahter' Alıntı: hilede yok yok kardes anlatılmaz yasanır Genişletmek için tıklayın ... ban yiyomu peki veya kaç günde/saatte
2 May 2020 #5 boralika Uzman Üye Katılım 19 May 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 8 Yaş 29 8 HİZMET YILI metrtrasfd' Alıntı: abi çizgi falan var adama uçuyo izledim videoyu ama ne işe yarıyo hiç bişi anlayamadım Post automatically merged: 2 May 2020 ban yiyomu peki veya kaç günde/saatte Genişletmek için tıklayın ... Max 2 ay
metrtrasfd' Alıntı: abi çizgi falan var adama uçuyo izledim videoyu ama ne işe yarıyo hiç bişi anlayamadım Post automatically merged: 2 May 2020 ban yiyomu peki veya kaç günde/saatte Genişletmek için tıklayın ... Max 2 ay
2 May 2020 #6 Filozof F Always in my headspace Süper Üye Katılım 28 Mar 2017 Mesajlar 973 Çözümler 16 Tepki puanı 150 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Hile skilleri tutturmanızı ve adamın skillerini kaçırmasını sağlıyor diyelim basitçe
2 May 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 Sudemsi S Banlı Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 372 Tepki puanı 37 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Filozof' Alıntı: Hile skilleri tutturmanızı ve adamın skillerini kaçırmasını sağlıyor diyelim basitçe Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler
Filozof' Alıntı: Hile skilleri tutturmanızı ve adamın skillerini kaçırmasını sağlıyor diyelim basitçe Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler
2 May 2020 Yasaklandı #8 xxLosANGELOSxx X Banlı Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 1,192 Çözümler 12 Tepki puanı 245 6 HİZMET YILI Kite Yapmanı , Rakip Oyuncu Skill Attığı Zaman Kaçmanı [önermem],Skill Tutturmanı, Skin Hack ,Base Ult ... Bir Sürü Özellik Var.
Kite Yapmanı , Rakip Oyuncu Skill Attığı Zaman Kaçmanı [önermem],Skill Tutturmanı, Skin Hack ,Base Ult ... Bir Sürü Özellik Var.
2 May 2020 #9 emrebelli E Uzman Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 298 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 5 Yaş 29 7 HİZMET YILI Kite Yapmanı , Rakip Oyuncu Skill Attığı Zaman Kaçmanı [önermem],Skill Tutturmanı, Skin Hack ,Base Ult ... Bir Sürü Özellik Var.
Kite Yapmanı , Rakip Oyuncu Skill Attığı Zaman Kaçmanı [önermem],Skill Tutturmanı, Skin Hack ,Base Ult ... Bir Sürü Özellik Var.
2 May 2020 Yasaklandı #10 furkangozel F Banlı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 521 Çözümler 6 Tepki puanı 56 8 HİZMET YILI Dostum genel olarak hero yu kontrol ediyor kite mekaniği çok güzel özellikle ve dodge ayarları var dodge atmanı sağlıyor skillere
Dostum genel olarak hero yu kontrol ediyor kite mekaniği çok güzel özellikle ve dodge ayarları var dodge atmanı sağlıyor skillere
2 May 2020 #11 YaşamayıGözeAlmışım☭ Y Seçkin Üye Katılım 6 Ağu 2017 Mesajlar 364 Tepki puanı 37 Yaş 27 8 HİZMET YILI metrtrasfd' Alıntı: Bu hile ne işe yarıyor ayarları nelerdir anlatırmısınız? adama çokmu vuruyo vb. sinden anlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıklayın ... konuya git youtube videosu var orda inceleyebilirsin
metrtrasfd' Alıntı: Bu hile ne işe yarıyor ayarları nelerdir anlatırmısınız? adama çokmu vuruyo vb. sinden anlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıklayın ... konuya git youtube videosu var orda inceleyebilirsin
2 May 2020 #12 angolasakson A Onaylı Üye Katılım 28 Nis 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 6 Yaş 29 6 HİZMET YILI bende merak ediyordum sağolun...
2 May 2020 Yasaklandı #13 furkangozel F Banlı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 521 Çözümler 6 Tepki puanı 56 8 HİZMET YILI Önemli değil