Onaylı Üye
auro botun uyuelıgınde bazı kışıler sorun yasadııgı ıcın önerılmıyorAurora bot diye birşey var önceki konularda görmüştüm ancak çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Nereden bulabılırız bu botu ? ınternette bulamadım hocam benauro botun uyuelıgınde bazı kışıler sorun yasadııgı ıcın önerılmıyor
yok diye billiyorum benbütün scriptlerde skin changer var mı yada level bot tarzı herhangi bir şeytde
ekstra skin hilesi varmı peki yada hileyi çalıştırdıktan sonra başka bir hile açsak ne olur ? skin de oynamak istiyorumyok diye billiyorum ben
gerçek hocam malesef bu sekılde hesap kasıp satıyorlar 30 level hesapları 10 liradan.bn gercek olduguna inanmıyom ama gerceksede degemez knk
lol bunu fark etmiyormu peki dostumgerçek hocam malesef bu sekılde hesap kasıp satıyorlar 30 level hesapları 10 liradan.
Farkediyor ama 1 2 ay ban yemeden durabılıyor hesap. Yıne ban yıyor ama o zamana kadar hesabı satıyorlar zaten.lol bunu fark etmiyormu peki dostum
lol tarıtsma kısmında acılmıs konulara bır göz at hatta bırısı konunun ıcıne dıscord adresını atmıstıNereden bulabılırız bu botu ? ınternette bulamadım hocam ben
Teşekkür ederim cevap için dostum senin dışında yardımcı olmaya çalışan bilgisi olan olmadılol tarıtsma kısmında acılmıs konulara bır göz at hatta bırısı konunun ıcıne dıscord adresını atmıstı
aga be bu bildigimiz kul hakkıFarkediyor ama 1 2 ay ban yemeden durabılıyor hesap. Yıne ban yıyor ama o zamana kadar hesabı satıyorlar zaten.
ne demek dostum elımden geldgınce yardımcı olmaya çalışırımTeşekkür ederim cevap için dostum senin dışında yardımcı olmaya çalışan bilgisi olan olmadı
alihan knk seni kac forumdur görüyom sacma mesajlar yazmayok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?