Evet arkadaşlar başlıkdada gördüğünüz gibi şuan plat serilerindeyim yasuo garen vb. karakterler oynadım script ile en güzel hangisi olur hedefim diamonda bana iyi bir script karakteri söylermisiniz .
Öncelikle merhaba, support brand ve zyra mükemmel oluyor.
Solo'da harita takibin iyiyse vayne.
Değil ise gnar riven ryze.
Jungle twitch.
Mid Syndra,ahri,diana.
Script ile diyeceksen hyper carry oynamalısın dostum Bana göre benimde mainim olan en iyi hyper carry :Twitch özellikle script ile twitch şahane oluyor oyunu domine ediyorsun
2. olrak sana önerim Takım savaşlarında yüksek hasar çıkaran karakterler oynamalısın örn:malphite , diana , master yi
3.eğer burdakiler ilgini çekmiyorsa metaya bakabilirsin
Evet arkadaşlar başlıkdada gördüğünüz gibi şuan plat serilerindeyim yasuo garen vb. karakterler oynadım script ile en güzel hangisi olur hedefim diamonda bana iyi bir script karakteri söylermisiniz .
Scriptin kralı her zaman vaynedir eğer adam akıllı kite yapabiliyorsan vayne ile skill dodge atabiliyorsan kazanamayacağın çok az oyun vardır. Zaten taşıyamayan vaynelerin neredeyse hepsi düzgün şekil de dodge atamadığı için ve kite yapamadığı için kaybediyor. Eğer script kullanıyorsan o zaten bunları senin yerine yapıyor ve vayne durdurulmaz bir hale geliyor. YouTube den vayne script yazarak ne dediğimi anlayabilirsin.
Jungle twitch.
Mid Syndra,ahri,diana.
Jungle twitch.
Mid Syndra,ahri,diana.