bende butun hesaplarda kullanıyom banlamadım hıcban sebebi ama hala yiyeni görmedim arkadaşlarımda hala yemedi kullanma devam ediyor
bende butun hesaplarda kullanıyom banlamadım hıcban sebebi ama hala yiyeni görmedim arkadaşlarımda hala yemedi kullanma devam ediyor
Ben başka bir siteden indirdim ama bi kere kullandım bişe olmadı bana ama daha sonra hile fixlenmiştiBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
Sanırım evetBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
kullanalı 3 yıl oldu hala ban yemedimBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
bende kullanıyorum hıc ban yıyende gormedimbende butun hesaplarda kullanıyom banlamadım hıc
lütfen kabul et kardeşim