LoL lol skin hilesi ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
Ben başka bir siteden indirdim ama bi kere kullandım bişe olmadı bana ama daha sonra hile fixlenmişti
Post automatically merged:

Bir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
Sanırım evet

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm çevremde çok lolskn vb uygulama kullanan var ama yemedi bence yemezsin yiyeni görmedim daha

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kullanalı 3 yıl oldu hala ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ben hala kullanıyorum ban yemedim, ama bi ara ban yedirtiyordu şu an riot ellemiyor bile

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban yersin tabikide 3.part yazılım olarak kabul ediliyor o dikat et

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
MKLOL diye bir hile vardı zamanında ondan 3 gün ban yemiştim daha da kullanmadım bence hiç gerek yok. Gerçekten lolü ciddi oynuyorsan her karakteri kostumsuz oyna derim hitbox meselesi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lütfen kabul et kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çok fazla report yersen yiyebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
evet ama ben tr de 1 ay kullandım sonra sıkıldım sildim ban yemedim riski göza alacaksan kullan

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yenı hesap acıp kullan asıl hesapta denemeni önermem

Üye
3 HİZMET YILI
Westte kullanıyorum ban yemedim ama trde de kullanan var eğer söylemezsen birine ban yemezsin seni raporlamaları lazım diye biliyorum
Post automatically merged:

yemedim ban kullanıyorum raporlamazlarsa ban yemezsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LOLSkin uygulamasını 2 senedir kullanıyorum ban yemedim tabi chate kostümüm nasıl diye yazmazsanız veya birine söylemezseniz sıkıntı yok TR'de böyle ama westte serbest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...