yakinda kendimde kullanacagim icn.hileyi kullananlarin deneyimi, ban süresi uzatmak icin yapilmasi gerekenler vs hepsinin bir konu altinda toplanmasini istedim.
tesekkür ederimŞöyle bir konu açmıştım burdan alıntılayabilirsin bir kaç şey.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-hakkinda-feedback.229483/
kanka windsharp ban atıyor kullanmayın sakın fresh çarda boşa gider çar lp için onaylı öyle şartBende fresh hesap aldım script ile rank atlamaya çalışıcam inşallah ban yemem
Aga 50 mesaj kasıp lpreborn kullanıcam ban atmıyor diyorlar?kanka windsharp ban atıyor kullanmayın sakın fresh çarda boşa gider çar lp için onaylı öyle şart
Teşekkür ederim 2 hafta ban yemediysen çok iyi bende kullancam inşallah 2 haftada bende ban yememŞöyle bir konu açmıştım burdan alıntılayabilirsin bir kaç şey.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-hakkinda-feedback.229483/
lpborn kullanacagim vayne tr siralamasina girmeyi dusunuyorum arkadasla duolicazsion xerath alma knk zaten şuanda lb reborn banlatmıyor wind sharpda kullanma sakın bu kadar
irelia icin challenger config yapmayi dusunuyorum herkes onu oneriyoconfig bilmiyorumda kanka hilenin en iyi şampiyonları irelia adc şampiyonları ve tafsiye etmiceğim ise yasuo çok belli ediyor
onun dışında botlarda girme ban yiyorsun direk oto report var galiba onun dışında skin hilesini kullanabilirsin lol skin gibi pek farkı yok.
kanka farkedip farketmemekle degil hilenin ud olup olmamasiyla ban yemen degisiyoDodgeyi kapatıp kite açıyorum sadece bence kimse farketmezz
ban atmadigi dogrudur cunku oburunde parantez icinde yazi var ama lprebornda yok, bende yukliyecem 50 mesaj kasip.Aga 50 mesaj kasıp lpreborn kullanıcam ban atmıyor diyorlar?
Post automatically merged:
Teşekkür ederim 2 hafta ban yemediysen çok iyi bende kullancam inşallah 2 haftada bende ban yemem
kanka lpborn ud delected olmasi 2,3 ayi bulur diyolarban atmadigi dogrudur cunku oburunde parantez icinde yazi var ama lprebornda yok, bende yukliyecem 50 mesaj kasip.
yardimci olduysam ne mutlu rica edermmerak ettiğim configler var aralarında . takip ediyorum konuyu . teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?