Kullanmanızı tavsiye etmem sakıncalı bir seçenekMerhabalar,şampiyonların kill steal özellikleri tam olarak nedir,anladığım kadarıyla genellikle q skillini killi çalmak için bekletiyor ama şöyle bir şey var.Mesela irelia oynarken e tutuyor ilk qyu atıyor 2. qyu canı %5 olana kadar atmıyor kill çıksın diye bu yüzden çok defa öldüğüm oldu ve kendim atıyorum bazen. Ya da mesela fiora oynarken spaceye basılı tutuyorum ilk qyu atıyor sonra rakibin canı %30 falanken bir daha q atmıyor sırf %5e gelip kill bende kalsın diye ölüyorum bazen de.sizce bu ayar açılır mı?
Killi çalmaya çalışır ve 1v1deysen kill stealı açma bence çok gereksiz tam öldürücekken sen ölüyorsun 2. q yu atmadığı içinMerhabalar,şampiyonların kill steal özellikleri tam olarak nedir,anladığım kadarıyla genellikle q skillini killi çalmak için bekletiyor ama şöyle bir şey var.Mesela irelia oynarken e tutuyor ilk qyu atıyor 2. qyu canı %5 olana kadar atmıyor kill çıksın diye bu yüzden çok defa öldüğüm oldu ve kendim atıyorum bazen. Ya da mesela fiora oynarken spaceye basılı tutuyorum ilk qyu atıyor sonra rakibin canı %30 falanken bir daha q atmıyor sırf %5e gelip kill bende kalsın diye ölüyorum bazen de.sizce bu ayar açılır mı?