Lol LPReborn Scripti Kill Steal tam olarak nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar,şampiyonların kill steal özellikleri tam olarak nedir,anladığım kadarıyla genellikle q skillini killi çalmak için bekletiyor ama şöyle bir şey var.Mesela irelia oynarken e tutuyor ilk qyu atıyor 2. qyu canı %5 olana kadar atmıyor kill çıksın diye bu yüzden çok defa öldüğüm oldu ve kendim atıyorum bazen. Ya da mesela fiora oynarken spaceye basılı tutuyorum ilk qyu atıyor sonra rakibin canı %30 falanken bir daha q atmıyor sırf %5e gelip kill bende kalsın diye ölüyorum bazen de.sizce bu ayar açılır mı?
Kullanmanızı tavsiye etmem sakıncalı bir seçenek

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
shift kısmından detayl ıayarlarda onları ayarlayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam o çalmak için last hit bekletiyor onu kapatabilirsin sıkıntı olduğunu düşünüyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu özelliği sadece jinx,ezreal,tw,kalista gibi şampiyonlarda öneririm başka şampiyonlar oynarsan büyük ihtimal skilli %5 cana gelene kadar atmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar,şampiyonların kill steal özellikleri tam olarak nedir,anladığım kadarıyla genellikle q skillini killi çalmak için bekletiyor ama şöyle bir şey var.Mesela irelia oynarken e tutuyor ilk qyu atıyor 2. qyu canı %5 olana kadar atmıyor kill çıksın diye bu yüzden çok defa öldüğüm oldu ve kendim atıyorum bazen. Ya da mesela fiora oynarken spaceye basılı tutuyorum ilk qyu atıyor sonra rakibin canı %30 falanken bir daha q atmıyor sırf %5e gelip kill bende kalsın diye ölüyorum bazen de.sizce bu ayar açılır mı?
Killi çalmaya çalışır ve 1v1deysen kill stealı açma bence çok gereksiz tam öldürücekken sen ölüyorsun 2. q yu atmadığı için

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Son vuruş bekletiyor işte kalistada twitchte leblancte xerahtta ve bir çok şampiyonda çok işe yarar ama ireliayla bi alakası olduğunu düşünmüyorum config hatası olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
Saldırı tuşuna bastığında zaten skillerle saldırdığın için çalarsın kolayca

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
skill ile kill çalmaya son vuruş yapmaya çalışsın mı demek açık tut işe yarar

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
son vuruşu yapmak mesela 5 kişi var bi skillinle ölebilecek adama atıyor skilli eğer kapatırsan canı full olan adama atar gider :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...