Onaylı Üye
orta koridor viktor la kazanma oranını çok yükseltebilirsinScript kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 77253
Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
taşıyacak karakterlerle oynaScript kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?
Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
ona yapacak bir şey yok kankam en iyi oyuncular bile maç kaybederscript oynamasını biliyorum maçı taşısam bile adam feedliyorsa hiçbirşey yapamıyorum
en iyi oyuncular del adam ben ölünce kendi takım arkadaşım yat yazıyor adamların rank umurlarında deyil o yüzden sürünüyomona yapacak bir şey yok kankam en iyi oyuncular bile maç kaybeder
evet lol tr serverinin kaçınılmaz sorunu bu gün daha maçıma üst üste 3 troll player geldi oyun silme sebebi ama gold liginde oyun rahatlıyor gold ligi silver liginden daha kolay emin olabilirsin ilk kazamanlar çok uğraşmıştım golda çıkmak için şuan sc kullanmadan rahatlıkla çıkabiliyorumen iyi oyuncular del adam ben ölünce kendi takım arkadaşım yat yazıyor adamların rank umurlarında deyil o yüzden sürünüyom
samira kalista vayneScript kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?
Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurumas
kanka bence bScript kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?
bence sc ile sup oynama adc veya jungle oynaman daha çok işine gelirScript kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?