Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Forumda auto accept uygulaması var onu kullanabilirsin.Aklıma bir şey geldi, geçen foruma sormak istedim. Maç ararken mutfağa tuvalete falan gidiyorum, maç bulduğunda kabul edemiyorum. Otomatik maç kabul edecek bir yöntem var mı acaba? Farede makro yok.
ek programlar var bende kullanıyorum bir tanesini auto accept auto pick auto first pick auto ban gibi özellikleri var istersen dmden atabilirimAklıma bir şey geldi, geçen foruma sormak istedim. Maç ararken mutfağa tuvalete falan gidiyorum, maç bulduğunda kabul edemiyorum. Otomatik maç kabul edecek bir yöntem var mı acaba? Farede makro yok.
Auto click ile olabilir belkiAklıma bir şey geldi, geçen foruma sormak istedim. Maç ararken mutfağa tuvalete falan gidiyorum, maç bulduğunda kabul edemiyorum. Otomatik maç kabul edecek bir yöntem var mı acaba? Farede makro yok.
olur aga auto clickle koycan sol click'e kabul et yerinde tutcan sende yapabilirsin ben öyle yapiyorum tuvalete vs. gidiceksem bırakıyorumAuto click ile olabilir belki
bu kullanmana yardımcı olabilirAklıma bir şey geldi, geçen foruma sormak istedim. Maç ararken mutfağa tuvalete falan gidiyorum, maç bulduğunda kabul edemiyorum. Otomatik maç kabul edecek bir yöntem var mı acaba? Farede makro yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?