Uzman Üye
konu lolde acildigina gore apexbypass ama ne için lol valo ?
farketmedim baya komiksin bu arada sjsj bypass kadar kolay bişey yoktur temp, %temp% , recent ve prefetch dosyalarını çalıştıra yazarak içlerini temizle ardından c diskine gel riot gamese gir league of legendsa girip Logs dosyasını komple silip yeni bi Logs dosyası oluştur.konu lolde acildigina gore apex
arkadaş lolun sistemini 2000li oyunlarin sistemi sandı galibafarketmedim baya komiksin bu arada sjsj bypass kadar kolay bişey yoktur temp, %temp% , recent ve prefetch dosyalarını çalıştıra yazarak içlerini temizle ardından c diskine gel riot gamese gir leage of legendsa girip Logs dosyasını komple silip yeni bi Logs dosyası oluştur.
ban kaldırmadan bahsetmedim bypass derken logları temizleyip banı geciktirmekten bahsettimarkadaş lolun sistemini 2000li oyunlarin sistemi sandı galibabu kadar kolay mı saniyorsun bypassi. 2 3 dosya silmeyle bırak lol'u 1900lerin oyununun banini kaldiramazsin. Bilgisiz olduğun çok belli.
sen dosya silerek banı anca offline oyunda kaldırırsın knkarkadaş lolun sistemini 2000li oyunlarin sistemi sandı galibabu kadar kolay mı saniyorsun bypassi. 2 3 dosya silmeyle bırak lol'u 1900lerin oyununun banini kaldiramazsin. Bilgisiz olduğun çok belli.
valla csghost vardı bildiğim kadarıyla lol ve cs içinHerkese selamlar arkadaşlar forumda bypass uygulaması var biliyorum ama manuel yapma şansım var mı(kendi elimle temizleme yani)? Varsa yardım ederseniz sevinirim ya da daha önceden bahsedilmiş konu varsa onuda atabilirsiniz
beyler sakin olun ve arkadaş doğru diyor bana log temizleme lazımdı tşk ederimban kaldırmadan bahsetmedim bypass derken logları temizleyip banı geciktirmekten bahsettim
Post automatically merged:
sen dosya silerek banı anca offline oyunda kaldırırsın
dostum adam ban kaldırmaktan veya ban yememekten bahsetmiyor belli ki forumda yenisin arkadaşın bahsettiği şey lolden ban yediğin zaman log dosyalarına bi kalıntı bırakır ve bu seni daha da dikkate almalarına yardımcı olur eğer her oyun sonrasında log temizlersen ban süreni birazcık daha uzatabilirsin kim bilir belki 1 oyun belki 2 gün ancak lolün acsini geçmekten bahsetmiyor arkadaşarkadaş lolun sistemini 2000li oyunlarin sistemi sandı galibabu kadar kolay mı saniyorsun bypassi. 2 3 dosya silmeyle bırak lol'u 1900lerin oyununun banini kaldiramazsin. Bilgisiz olduğun çok belli.
Allah allah bak sen ya forumda yeniymişim. Arkadaş bypass diyor, bypassı ne olarak anladığından emin değilim log temizleme ile de 2000- oyunların banini anca kaldirirsin. Yeni demeden önce katılma tarihine falan bak bir dahakine. Okuduğunu anlama sorunun da var ayrıca.dostum adam ban kaldırmaktan veya ban yememekten bahsetmiyor belli ki forumda yenisin arkadaşın bahsettiği şey lolden ban yediğin zaman log dosyalarına bi kalıntı bırakır ve bu seni daha da dikkate almalarına yardımcı olur eğer her oyun sonrasında log temizlersen ban süreni birazcık daha uzatabilirsin kim bilir belki 1 oyun belki 2 gün ancak lolün acsini geçmekten bahsetmiyor arkadaş
yeni olmasanda cahil oldugun belli knk log temizleme ban kaldırma bile değil bu cahilliğin kaçıncı seviyesi anlamadım ? bypass dediğinde zaten logları temizlemek ikiside aynı şey ve ikiside ban kaldırma değil.Allah allah bak sen ya forumda yeniymişim. Arkadaş bypass diyor, bypassı ne olarak anladığından emin değilim log temizleme ile de 2000- oyunların banini anca kaldirirsin. Yeni demeden önce katılma tarihine falan bak bir dahakine. Okuduğunu anlama sorunun da var ayrıca.
aptal herif bypass diyip log temizlemeyi gösteren sensin. Log temizleme ile banın kalktığını söyleyen sensinyeni olmasanda cahil oldugun belli knk log temizleme ban kaldırma bile değil bu cahilliğin kaçıncı seviyesi anlamadım ? bypass dediğinde zaten logları temizlemek ikiside aynı şey ve ikiside ban kaldırma değil.
al bu mesajın ne senin. Bir de bana diyor hey allahım ya cahillik akıyor mesajından gelip bana diyor. Log temizleme ile ban kaldırılmıcağını söylediğim halde mesajı ben söylemiş gibi yapıyosun cahil herifbypass kadar kolay bişey yoktur temp, %temp% , recent ve prefetch dosyalarını çalıştıra yazarak içlerini temizle ardından c diskine gel riot gamese gir league of legendsa girip Logs dosyasını komple silip yeni bi Logs dosyası oluştur.
aptal herif babandır ben kanka diyorum senin dediğin şeye bak ucubeaptal herif bypass diyip log temizlemeyi gösteren sensin. Log temizleme ile banın kalktığını söyleyen sensin
al bu mesajın ne senin. Bir de bana diyor hey allahım ya cahillik akıyor mesajından gelip bana diyor. Log temizleme ile ban kaldırılmıcağını söylediğim halde mesajı ben söylemiş gibi yapıyosun cahil herif
bypassla log temizlemek aynı şeymiş geç bakalım lolun banını valorantın banını bypass et hadi logları temizleyerek. Birde utanmadan bypass ile log temizlemek aynı şey diyor ewgüşşewgğ komiksinaptal herif babandır ben kanka diyorum senin dediğin şeye bak ucube? bypass diyip log temizlemeyi gösteren benim çünkü bypassla log temizlemek aynı şey kara cahilsin işte hala neyin peşindesin bilader neyin savunmasındasın onu anlamadım ben??
bence çözüm sayısından falanda kimin ne olduğu belli oluyor arada bir bypass uygulamalarını falan incele forumdaki dışardaki de olur fark etmiyor bypassın ban kaldırma olduğunu düşünerek çok yaşayamazsın valorantın lolun banınıda senin gibi yarım akıllıların kaldıramicağını anlaman lazım artıkbypassla log temizlemek aynı şeymiş geç bakalım lolun banını valorantın banını bypass et hadi logları temizleyerek. Birde utanmadan bypass ile log temizlemek aynı şey diyor ewgüşşewgğ komiksin
Neyse kardeşim tamam sen haklısın hadi mesaj gönderdiğin çözüldü konuları itik kopuk saçma sapan hile konulari. Bir de benim konulara bak diyip senle b*k yaristirmicağım iyi forumlar dilerimbence çözüm sayısından falanda kimin ne olduğu belli oluyor arada bir bypass uygulamalarını falan incele forumdaki dışardaki de olur fark etmiyor bypassın ban kaldırma olduğunu düşünerek çok yaşayamazsın valorantın lolun banınıda senin gibi yarım akıllıların kaldıramicağını anlaman lazım artık
Post automatically merged:
knk konuştukça kendini rezil etmekten başka bişey yapmıyosun ya cidden bi yandan sinirleniyorum bi yandan üzülüyorum
sende lol, valorant banını gizlice riot games serverlarına sızıp kaldırmaya devam kardeşim iyi forumlarNeyse kardeşim tamam sen haklısın hadi mesaj gönderdiğin çözüldü konuları itik kopuk saçma sapan hile konulari. Bir de benim konulara bak diyip senle b*k yaristirmicağım iyi forumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?