Lol manuel ByPass yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
csgo da ban engelleme kolay da lol de geçerli değil gibi csgo da 1 program ile engelleyebiliyordun banı

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sende lol, valorant banını gizlice riot games serverlarına sızıp kaldırmaya devam kardeşim iyi forumlar :D
abi hani log silinerek bypass ediliyormuş ya banlar, bi göstersen tüm forum üstünde olsam bende nasıl olur :(

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
abi hani log silinerek bypass ediliyormuş ya banlar, bi göstersen tüm forum üstünde *** olsam bende nasıl olur :(
bypassla ban kaldıramicağını söylüyorum ya sana bypass ban kaldırma değil 200 kere söyledim anla artık şunu cidden acınası olmaya başladın dostum :D bypassla ban yememek için süreyi uzatırsın sadece veya spooferla hwid kaldırırsın yani lol gibi oyunlarda ban kaldırma diye bişey yok adamlar senin gibi zekiler oyundan 2 3 dosya silerek ban kaldırsın diye bu oyunlara milyonlar harcamıyolar :D
@uhpep kankam Açıklarmısın lütfen benim dilimde tüy bitti artık eski konuşmalarada bak arkadaş anlamıyo yetkili biri söylerse anlar belki ve konuyu kilitleseniz cevap verdikten sonra iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Tartışmanın önüne geçebilmek adına bir açıklama yapalım ve konuyu kapatalım.

Öncelikle forumda bahsi geçen Lol bypass konusu ektedir. Bypass adının geçmesi ile ban rate süresinin uzatması, riot vanguardın işlevsiz hale getirilmesi, hesap banı kaldırması, ban terimini silmesi vb. İşlevlerin tamamı olanaksızdır. Konudaki programın yaptığı şey log clean yapmasıdır manuel olarak dosyaları zaten silebilirsiniz. Riot Games/League of Legends/Logs/LeagueClient

https://memoryhackers.org/konular/l...script-ban-surenizi-uzatin-01-01-2022.203224/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...