Seçkin Üye
kata artık neden elektrik verle oynanmıyor skiArkadaş merhabalar;
Ben zamanında tr üçüncülüğünü görmüş Yarı OTP bir katarina oyuncusuyum. Bu konu serimde katarina hakkında bilgiler vereceğim.
Bu konumda rünlerden bahsedeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 46818
Rünlerimiz bu şekilde olmalı Karşıya göre zırhınızı büyü direnci ile değiştirebilirsiniz. Katarina şu anda yenilmezle çok güçlü bir karakter özellikle 3. levelde stacklemek aşırı kolay oluyor.
Eğer karşımızda uzun süreli fight atamayacağımız, hasarımızı vurup hemen çıkacağımız herolar varsa (çoğu uzakçıl şampiyonlar) Elektrik ver tercih edebilirsiniz. Fakat ben yine yenilmez tercih ediyorum çünkü inanılmayacak yerlerde sizi hayatta tutabiliyor sonraki konularımda match-up lardan ve early, mid, late oyunda ne yapacağınızdan bahsedeceğim. Her gün 1 konu açmayı düşünüyorum. Sorulara açığım yanıtlamaya çalışacağım.
Kanka yazdım zaten oraya fakat ben böyle tercih ediyorum, tf de çok can çekiyorsun, özellikle ultin çok çok fazla can çekiyor, can çektiği gibi de hasar vuruyor.kanka elektrik ver neden almıyoruz,bence her matchupta bu rün olmaz annieye karşı mesela
Dostum oynama tarzları farklıdır ben kendimi böyle çok daha rahat hissettiğimden dolayı böyle dedim sen istersn son direniş al daha kolay topla killeri.aga rakip takımda can değeri yüksek hero sayısı fazlaysa son darbe yarına canı senden yüksek olana vurmayı alırsan heronun tank eritme oranıda ciddi anlamda artıyo top lanede oynandığında baya iş görüyo
Teşekkür ederimYeni oynamaya başladım bende 70-75k kastım bu tavsiyelerin işime yarar
güzel taktikmiş eline sağlıkArkadaş merhabalar;
Ben zamanında tr üçüncülüğünü görmüş Yarı OTP bir katarina oyuncusuyum. Bu konu serimde katarina hakkında bilgiler vereceğim.
Bu konumda rünlerden bahsedeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 46818
Rünlerimiz bu şekilde olmalı Karşıya göre zırhınızı büyü direnci ile değiştirebilirsiniz. Katarina şu anda yenilmezle çok güçlü bir karakter özellikle 3. levelde stacklemek aşırı kolay oluyor.
Eğer karşımızda uzun süreli fight atamayacağımız, hasarımızı vurup hemen çıkacağımız herolar varsa (çoğu uzakçıl şampiyonlar) Elektrik ver tercih edebilirsiniz. Fakat ben yine yenilmez tercih ediyorum çünkü inanılmayacak yerlerde sizi hayatta tutabiliyor sonraki konularımda match-up lardan ve early, mid, late oyunda ne yapacağınızdan bahsedeceğim. Her gün 1 konu açmayı düşünüyorum. Sorulara açığım yanıtlamaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?