sdisafilsadlf ben fazla şansla ilgili olduğunu sanmıyorum ben lol'ün içindeki dosyaları silip oynuyorum her zaman yapmıyorum 1 kez sildim daha gelmedi öyle deneyebilirsinizHocam demek ki çok şanslısın benim arkdaş bi el botlarla deniyim dedi tr de 4 gün sonra banladılar
ben hala ban yemedimbence skin mod ve zoom hack kullanmayın genel olarak insanlar bunlardan ban yiyor
ben yemedim benim yeni açtığım foruma bakabilirsiniz orda detaylı şekilde yazdımBira aralar ban atıyordu ama şuan ne oldu bilmiyorum.
Evet westte izinli trde yasakBenim arkdaşımda weste kullanıyo bişey olmadı ama tr de banlıyorlar heralde
Hocam sana zahmet olmazsa ne zamandır kullandığı söyler misinbide hangi serverda çünkü tr de banlıyolar diye biliyorum
sen bilirsin dicek bir şey yokGençler teşekürler kullanmam zaten çarda 120 skin var çoğu da güzel kostümler gerek yok tehlikeye atmaya
Var ama hocam banlıyorlar seri biçimdelol de hile varmı acaba ?
Anlamadım gitti eskiden oynuyodum lol skinleOyunda bi avantaj sağlamıyo aslında. Niye banlıyorlarsa-.-
Sağol hocam bilgi için zaten kullanmamaya karar verdim yalan olmasın hesapban sebebi dostum yakaladıkları an atıyorlar guzelım hesap yalan olmasın kullanmamanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?