LoL Nyrex vs Toir script

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
LoL'de arkadaşımla script aramaktayız. Oldukça legit oynayacağız, doğru düzgün evade bile kullanacağımızı sanmıyorum. Scriptlerden pek anlamıyorum fakat aklımda Nyrex ve Toir var. Bu iki programdan birini önerir misiniz? Ekstra olarak private script isimlerini de paylaşabilirseniz memnun olurum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
toir kullanıyorum ben güzel ama oyundayken inject etmen gerekiyor edincede crash atıyor oyundan sureklı çık gir yapman gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
nyrex dediğin toir tabanlı bir script. ikisi de oldukça kötü. onun yerine hanbot kullanabilirsiniz. para mühim değil daha kaliteli olsun dersen legendsense kullanabilirsiniz. ancak sanırım nyrex toirden daha kötü

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
nyrex dediğin toir tabanlı bir script. ikisi de oldukça kötü. onun yerine hanbot kullanabilirsiniz. para mühim değil daha kaliteli olsun dersen legendsense kullanabilirsiniz. ancak sanırım nyrex toirden daha kötü
hocam scriptler hakkında bilgim olmadığından soruyorum, genelde private hileler dışında hep nyrex ve toir görüyorum ve birde hanbot dahil tabi o bypass ile kullanmak gerekiyor sanırım. ls script ten memnun kalır mıyım ? ud ve son ban vs ne zaman bir fikrin var mıdır ?

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam scriptler hakkında bilgim olmadığından soruyorum, genelde private hileler dışında hep nyrex ve toir görüyorum ve birde hanbot dahil tabi o bypass ile kullanmak gerekiyor sanırım. ls script ten memnun kalır mıyım ? ud ve son ban vs ne zaman bir fikrin var mıdır ?
ls (legendsense)'ten eminim memnun kalırsın toirden de nyrexten de hanbottan da daha iyi. bildliğim kadarıyla ud

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu tartışma bir daha yaşanmasın diye yazıyorum nyrex dediğiniz sc toirin banner değiştirmiş hali , hiçbir hedefleme vb. şeylerde değişiklik yok sadece renk ayarları yapılmış ve banner atmışlar.
normal toir günlük 30-40 lirayken nyrex gibi kopya bir ürün günlük 4-5 dolar istiyor sakın fiyatı yüksekse iyidir algısına kapılmayın tamamen dolandırıcı yavşak şerefsiz kaypak bir kitleye sahip nyrex.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ban yemek istemiyorsan nyrex diğer hepsinde bypass gerekiyor onun için ayrı bi satın alım yapıcaksın bilmem ne