Arkanda
Ultra Üye
deneyeceğim umarım işime yarar benim isteğim ise jungle ve samira öğrenmekŞahsi görüşüm bende 3-4 sene önce senin gibiydim bol bol video izledim pro oyuncuların 1v1 full maç videolarını [garen for win: karma ile jg denedik] tarzında videolar değil belirteyim. onun dışında nerede ne zaman gireceğini iyi bilmen gerekiyor ilk olarak kendine bir lane seç [bot olabilir mid olabilir şahsen ben bot oynarım] adc yada supportta şampiyon havuzunu oluştur fakat genel olarak metadaki şampiyonları öneririm veyahut sc ile oyunu domine edebilecek karakterler örnek: twitch,kog-maw gibi. ardından sc'de bir kaç ayar yap ve mentalini koruyarak maçlara devam et.
NOT: evade kısmından evade tuşunu g yapıp evade'i aç kapat şeklinde kullanmanı tavsiye ederim bi adamı kovalarken evade açık kalırsa adamın skill'ini dodge'licam diye kaçırabilirsin.
Edit:Jungle oyunu domine eden bir diğer rollerden birisidir bu arada karşıya master yi aldı diyelim direk sorgusuz rammus çekerek ct'leyebilirsin karşıya göre pick atman önemli. karşısı tank aldı diyelim kindred alabilir geri düşürebilir veyahut sende tank alabilir takımına önderlik edebilirsin tf'lerde
dediğim gibi ilk başlarda jg oynarken tank alıp yavaştan jg rolüne alışmandır fakat onun dışında samire ile botta veya topta'da oynayabilirsindeneyeceğim umarım işime yarar benim isteğim ise jungle ve samira öğrenmek
topta samira çok kırılgan olmaz mı?dediğim gibi ilk başlarda jg oynarken tank alıp yavaştan jg rolüne alışmandır fakat onun dışında samire ile botta veya topta'da oynayabilirsin
top'a vayne çektiklerinde samira,twitch alıyorum gayet güzel oluyor ama adam gidipte sion alırsa adc almak istersen eğer illa vayne alırsın onun dışında dediğim gibi karşıya göre pickle şampiyonunutopta samira çok kırılgan olmaz mı?
doğru diyorsunuz zaten şuan bi heroda otp değilim kararım ya samira ya yone yada veigarLoLde iyi olmak için yapabileceğin en iyi şey daha fazla oynamak. Önce kaynaklardan işin doğrusunu öğrenip oyunda pratiğe dökerek kendini geliştirirsin. Zaman vermeden bu oyunda ne yazık ki iyi oynamak mümkün değil.
Oyunda bariz güçlü şampiyonlar var ama neyde daha rahat ediyorsan onu oynamak sana en verim katacak şey. Eğlenmediğin sürece performansın yükselmez. 1 Milyon puana yakın Rakanım var, en oynanmaz döneminde de blind pick atıyordum. Diğer insanları bilmiyorum ama eğlendiğim şeyi yapmak benim performansımı çok üste taşıyor.doğru diyorsunuz zaten şuan bi heroda otp değilim kararım ya samira ya yone yada veigar
eğer jg oynarsamda lee sin
adam profesyonel olmuş artık. umarım bir adcnin otpsi olabilirimOyunda bariz güçlü şampiyonlar var ama neyde daha rahat ediyorsan onu oynamak sana en verim katacak şey. Eğlenmediğin sürece performansın yükselmez. 1 Milyon puana yakın Rakanım var, en oynanmaz döneminde de blind pick atıyordum. Diğer insanları bilmiyorum ama eğlendiğim şeyi yapmak benim performansımı çok üste taşıyor.
kanka oda anlatışı ne bilim ya izleyici için dileniyor gibilynx çerezz izle tek diyeceğim bu
yok yok izle ben sana başlıca önemli şeyleri söylicem şimdikanka oda anlatışı ne bilim ya izleyici için dileniyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?