ssssssssss
Seçkin Üye
Reis bunların hepsini izledim yapıyorum ama ya ben çok a.ptalım afedersiniz ama bir şekilde xpde vesayre geri düşüyorum kısaca oyundan hızlı düşüyorum kill çıkarmama rağmenburadan bakabilirsin yardımcı olacaktır maini zaten jungle detaylı ve güzel bir rehber jung için
yok ya öyle deme kendini alıştırmaya çalış o videoda ki bilgilere zaten zamanla olacak her şey oturacak sabır en önemli şeylerden biri bu konudaReis bunların hepsini izledim yapıyorum ama ya ben çok a.ptalım afedersiniz ama bir şekilde xpde vesayre geri düşüyorum kısaca oyundan hızlı düşüyorum kill çıkarmama rağmen
artık rakip ormana girince rakip canavarlara daha az vuruyoruz veya rakip ormana 2 sinden biriydiGüncellemeden sonra oranlar değişti. Detay veremicem ama eski otp orman oyuncusu olarak şunları söyleyebilirim.
1- 3 Level olur olmaz gank at.
2- Attığın gaklarda kesemeyecek olsanız bile en kötü base döndürtmeye çalış ve laneyi birlikte itin.
3- Ejderi alameti erken almaya odaklan.
4- Hiç bir zaman boş bekleme. Rakibin açılmasını falan pusuda bekleme. Bir koridora gank atılmıyorsa o koridoru bekleme. Ya başka koridora git yada rakip orman dön.
5- Alt ve üst compları olmak şeklinde 1 compu temizlemeden acil bir durum olmadığı sürece başka compa geçme veya gank atma.
top deneArkadaşlar uzun süredir ne kadar denesemde orman hiç bir türlü oynayamıyorum xpde geride kalıyorum
full clear atıyorum vb ama yinede bir şekilde oluyor nasıl gank atacağımıda bilmiyorum çok fazla s12'de jung oynadığım tüm oyunları neredeyse kaybettim full önerdiğiniz rehber veya sizin tavsiyeleriniz varsa yorumlara bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?