BENDE MEVCUTHesabın bilgileri sadece sende mi mevcut yoksa satın mı aldın ?
hesabı sadece sen mi kullanıyorsun?
nerden bakacağımReis oturum açma geçmişine baktınmı
yok sadece bendeoow 12 saat nedir hocam büyük geçmiş olsun hesaba nasıl başka bir yerden giriş yapılıyor başka birisinde mi var acaba hesap
nerden yapacağıztüm cihazlardan çık dedin mi bu olay yaşandıktan sonra bu olaydan sonra bir daha yaşanır mı bi bak bakalım
riot desteğe hesap veri talebi hakkında ticket atarsan yardımcı olurlarBENDE MEVCUT
Post automatically merged:
EVET
nerden bakacağım
ayarlarına gir lolün girişinden en alta in orada tüm cihazlardan çıkış yap tarzı bi yer olacak ona tıkla olacaktıryok sadece bende
nerden yapacağız
ard arda 5 kere olunca oluyor ondan önce 30dk oluyorher oyunum bıttıgınde oturumunuza başka bir yerden bağlanıldı hatası aldım. neyse sürekli çık gir yaptım. böyle bir hata gelince mejburen yaptırıyor riot. sonra sıraya girdim oyundan attı. ve olanlar. gerçekten lanet.
not:hesaba birisinin girmesi imkansız şifre cok uzun tum guvenlıkler acık
Ekli dosyayı görüntüle 84220
ard arda 5 kere olunca oluyor ondan önce 30dk oluyor
bende arada alıyorum bu sorunu ne oldunu cözemedımher oyunum bıttıgınde oturumunuza başka bir yerden bağlanıldı hatası aldım. neyse sürekli çık gir yaptım. böyle bir hata gelince mejburen yaptırıyor riot. sonra sıraya girdim oyundan attı. ve olanlar. gerçekten lanet.
not:hesaba birisinin girmesi imkansız şifre cok uzun tum guvenlıkler acık
Ekli dosyayı görüntüle 84220
30 dk hi. yemedim
| Sıra | 1 Kez Çıkma | 2 veya Daha Fazla Kez Çıkma | 3 veya Daha Fazla Kez Çıkma |
| Dereceli Tekli/Esnek Sıra |
|
|
|
hesaba kimse girmesede ayni sey yaziyor bendede oluyor ve cok sinir bozucudemek ki hesabına biri giriyor ve seni oyundan atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?