alt tarafta nişancı rolünde oynamak istiyorum fakat ya destek alınmıyor yanıma yada mınyona vurunca küfür yiyorum.Seviyeden dolayı galıbaöncelikle nerde daha iyi oldugunu belirliyebilmek için her lane de şu an meta da olan şampiyonları dene ve iyi oldugun laneyi seç sonra aşama aşama heroları mainleye bilirsin.
Blitz uygulaması duymustum fakat kullanmak ban sebebi mi ?Narunun öğretici videolarını izlemeni tercih ederim Blitz uygulaması ilk başta rün ve item konusunda bir tık yardımcı olabilir karakter olarak sadece bir tane şampiyon ile oynama çok fazla karakterle ustalaşmaya çalışırsan iyi olur.
yok ban sebebi değil geçen haftalarda yanlışlık yapmışlardı sonra geri düzeltildi ban sebebi olmadığı söylendialt tarafta nişancı rolünde oynamak istiyorum fakat ya destek alınmıyor yanıma yada mınyona vurunca küfür yiyorum.Seviyeden dolayı galıba
Blitz uygulaması duymustum fakat kullanmak ban sebebi mi ?
i greeöncelikle nerde daha iyi oldugunu belirliyebilmek için her lane de şu an meta da olan şampiyonları dene ve iyi oldugun laneyi seç sonra aşama aşama heroları mainleye bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?