- Konuyu başlatan
-
cpu kullanımı artıyor 90 80 lere faln çıkıyor anlamıyorum nedenseHocam CPU değerleri nedir PC kullaniminda
bellek kullanımı da iyi artıor anakartla alakalı bir şey mi acabaHocam CPU değerleri nedir PC kullaniminda
Hocam o zaman temiz bir virüs taraması yapın kesinlikle çünkü arkaplanda farklı işlemler yapılıyor olabilircpu kullanımı artıyor 90 80 lere faln çıkıyor anlamıyorum nedense
Post automatically merged:
b
bellek kullanımı da iyi artıor anakartla alakalı bir şey mi acaba
knk driverlarını güncelle iobit diye bi program var onu öneririrm güncelledikten hemen sonra sil yoksa sisteme zarar veriyorMerhabalar benim bilgisayar sistem gereksinimlerim gayet yüksek ve hızlı ama buna rağmen herhangi bir oyuna girdiğimde oyun ileri dakikalarda bir anda ekran takılıyor imleç falan kitleniyor hiç bir şey çalışmıyor reset atmadık sürece kullanamıyoum ve bu yüzden ortalama 1 lol hesabında 3 gün bir lol hesabında da 7 gün oynama yasağı aldım bilgisayarı normalce kullanırken olmuyor sadece oyunda oluyor bundan ortalam 3 hafta öncede bilgisayarı sadece kullanırken böyle oluyordu oyunda olmuyordu nasıl bir çözüm bulucam bilemedim araştırdım çoğu yönetimi denedim
İşlemciyi temizledim termal macununu yeniledim
Ramleri temizledim yerlrini değiştirip taktım
anakartı olduğunca bütün tozunu aldım
Anti virüs programları indirdirdim tarattım herhangi bir şey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?