LoL oynarken neden sinirlisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kanka sinirlenmemek elde değil cidden 1 oyun düzgün insan gelmiyor illa ki toksik biri şart az önce mesela adam benim sup yok abi kill salmıyor abi diyorum sen supsun son vuruşda sal vurma ben zaten kesiyom sen vuramıyorsan benim ne suçum var diyor gelde bu adama sövme

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok saçma şekillerde ve saçma olaylar ile ölünce çok sinirleniyordum bu oyunu bırakmadan önce şimdi bıraktım ve farklı oyunlarda sinirleniyorum :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
az önce karşıya esnekte ustalık geldi bize gold silver adam geliyor :D

Üye
2 HİZMET YILI
elo kill takım arkadaşlarım acayip iğrenç oynuyorlar 5 yaşında ki kardeşim random klavyeye bassa daha iyi oynar kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Riotun karşı takıma eli kolu tutan ama benim takımıma özellikle ard arda kötü oyuncuları koymasından dolayı montiörümü kırdım artık dayanılmaz bir hale geldi
win alınca +12 lose alınca -23 gidince kafayı tırlatmamak elde değil bir günde 10 maç atıyorsun 7 win 3 lose alıyorsun 10 saat zamanını harcıyorsun ve sadece 20lp cebinde kalıyor bir maç daha girsen o da gidecek

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka takım arkadaşları olsun internet olsun o yüzden sinirlendiriyor troller gelince bide ufff

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok zaman geçtiği için tahammülsüzlük galiba

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
2 kişi beni kovalarken bota doğru gidip support ve adc nin kafasına yardım pingleri atıp onların orada hiç bir şey yapmadan durup slow push atmasını izleyip ölmek
(bunun sonucunda ise monitörüme 2 tane geçirmek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...