LoL oynarken neden sinirlisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinnerman
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ıyı oynadıgım macları gelen ozurluler yuzunden kaybettigim icin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka oyuncular toxic oluyor ister istemez sanada bulaştırıyor sende sinirli ve toxic oluyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyuna o kadar emek vermisken hic bir sey adamin dumduz kafama sag tiklayarak sampiyonu sayesinde tek atabilmesi cok sinirlendiriyor, miss fortune falan alip sadece duz q yapip tek atmasi cringe geldigi icin deliriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
genellikle sinirlenmiyorum çünkü oyun başladığı gibi allmute çekiyorum ve rahat rahat oynamaya çalışıyorum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyununa çoluk çocuk geldiği zaman sinirlenebilirsin doğal olarak

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
genelde sinirli oluyordum fakat chat banı hesabıma tanımlalana kadar. sonrasında gayet efendi bir oyuncu oldum ve sinirlenmiyorum. sizlere tavsiyem pre'niz yoksa oyun içinde yazın (varsa zaten sesli anlaşırsınız), sohbeti kapatıyorum diye. takım anlayışla karşılayacaktır. oyun kalitesini bir kaç tık ileri taşıyor. hem takıma bilenmiyorsunuz hem de tilt olmuyorsunuz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Takıma troll gelmesi deliriyorum öyle insanlara adam destek konumuna aatrox alıyor ve sürekli ölüyor gelde buna sinir olma

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu oyuna başlamadan önce aşırı sakindim bu oyun benim sinir sistemimi aşırı derecede kötü etkiledi insanların yaptığı toxiclikler laflar falan düşününce bile sinirleniyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çünkü karsımdakinin ergen bir avler oldugunun farkındayim

Üye
2 HİZMET YILI
Aga trollü geliyor bilerek sein lane gleiyo küfür ediyor her şeye veya başka bir şeyden ölünce çok sinir oluyoruz

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
30 level fresh hesap alıp ritonun saçmalığı yüzünden plat ligine gelen ve takımımda trolleyen veya feedleyenler yüzünden sinirleniyorum ve aşırı toxic bir hal aldı bu tr serveri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...