Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyuna o kadar emek vermisken hic bir sey adamin dumduz kafama sag tiklayarak sampiyonu sayesinde tek atabilmesi cok sinirlendiriyor, miss fortune falan alip sadece duz q yapip tek atmasi cringe geldigi icin deliriyorum
genelde sinirli oluyordum fakat chat banı hesabıma tanımlalana kadar. sonrasında gayet efendi bir oyuncu oldum ve sinirlenmiyorum. sizlere tavsiyem pre'niz yoksa oyun içinde yazın (varsa zaten sesli anlaşırsınız), sohbeti kapatıyorum diye. takım anlayışla karşılayacaktır. oyun kalitesini bir kaç tık ileri taşıyor. hem takıma bilenmiyorsunuz hem de tilt olmuyorsunuz.
bu oyuna başlamadan önce aşırı sakindim bu oyun benim sinir sistemimi aşırı derecede kötü etkiledi insanların yaptığı toxiclikler laflar falan düşününce bile sinirleniyorum
30 level fresh hesap alıp ritonun saçmalığı yüzünden plat ligine gelen ve takımımda trolleyen veya feedleyenler yüzünden sinirleniyorum ve aşırı toxic bir hal aldı bu tr serveri