eline sağlık hocam çok güzel olmuşselamın aleykum tekrar elimden gelenın en ıyısını yapmaya çalıştım umarım becerebilmişimdir hürmetler. Seviliyorsunuz MemoryHackers ailesi
desteklerinizi eksik etmeyin saygılar...
görüşüniçin teşekkürler başkan .Hocam dedüblüman belkinin kısmında vokal ile sesler birbine uymuyor ses kaymış bilginize geçişler daha profesyonel olabilir ve bölümler çok uzun olmuş gibi geldi yinede emeğinize sağlık
başkan farkettim şimdi şarkıyı pek dinlemedıgımden vokali tutturamadım tekrar atacagı mOoo geçiş çok tatlı olmuş emeklerine sağlık diyorum shamancım ama dedublüman ile şarkı geriden geliyor haberin olsun onu da düzeltirsen çok iyi olur
geçiş dışında iyi fikir olmuş çalışırsan başarırısınselamın aleykum tekrar elimden gelenın en ıyısını yapmaya çalıştım umarım becerebilmişimdir hürmetler. Seviliyorsunuz MemoryHackers ailesi
not: belki geçişi pek hoş olmamış şarkıyı pek dinlemediğimden bilmiyorum maruz görün düzelteceğim herkese teşekkürler.
Oooo kısmından önce yapsaydın geçişi belki daha iyi olabilirdi ama yinede güzel hocamselamın aleykum tekrar elimden gelenın en ıyısını yapmaya çalıştım umarım becerebilmişimdir hürmetler. Seviliyorsunuz MemoryHackers ailesi
not: belki geçişi pek hoş olmamış şarkıyı pek dinlemediğimden bilmiyorum maruz görün düzelteceğim herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?