- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Eyvallah saolasınBak simdi mavi özü lwl atladıkca sampiyon verir onları kırdırırsın. mavi öz kazanırsın. mavi özle sampiyon alabilirsin. kostum alamassın
veya 3 kostüm bekleyip şansına güveniyorsan 3'ünü birleştirip özsüz bir kalıcı kostüm alabilirsinTuruncu öz ise köstüm ve totem açmak için biriktirilir.Mesela kutudan totem veya köstüm çıktı skini beğenmediysen dönüştürebilirsin.Birdahaki kutudanda güzel bir köstüm çıktıysa turuncu öz ile köstüm veya totem açabilirsin.
Her maç değil Level atladığında Kapsül den Ve Günlük Oyun kazanma Görevinden Verir.her maç mavi öz az miktarda verir bunun dışında görevlerden verir çoğunlukla ve seviye atladığında kapsül verir onun içinden hero çıkar o heroları dönüştürüncede büyük miktarda mavi öz kazanırsın
srry onu yazmayı unutmuşum :>.veya 3 kostüm bekleyip şansına güveniyorsan 3'ünü birleştirip özsüz bir kalıcı kostüm alabilirsin
OYUNSelamun Aleyküm beyler.
Ben bugün League Of Legends'e başladım.Sanırım mavi öz veya riot puanı ile hero&kostüm alabiliyoruz.
Mavi öz nasıl kazanılıyor? Bugün bir kaç tane oyun oynadım fakat mavi öz falan gelmedi.
Lol oynayanlar yazsın lütfen
Kanka ben şuan 5 Level'im.Yani 6 Level'den itibaren kapsül kazanıyorum öyle mi?5 lvl den sonra her lvl atladıgında sana bır kapsul verıyor o kapsullerı actıkca sana oz veya karakter vercek bunları ayrıstırsan mavı oz kaaznırsın
evet magazanın yaında bıtane kutu ısaretı var o yer acılınca kapsul gelmeye baslıcak sana onları accaksınKanka ben şuan 5 Level'im.Yani 6 Level'den itibaren kapsül kazanıyorum öyle mi?
Oyunda Sen Level Atladıkça sana kutu veriyor bunları açıyorsun içlerinden karakter çıkıyor yapman gereken karakterlerin üzerine sağ tıklayıp onları ayrıştırmak ya da geliştirmek geliştirirsen kalıcı olarak senin olurlar eğer ayrıştırırsan mavi öz olarak sana gelirlerSelamun Aleyküm beyler.
Ben bugün League Of Legends'e başladım.Sanırım mavi öz veya riot puanı ile hero&kostüm alabiliyoruz.
Mavi öz nasıl kazanılıyor? Bugün bir kaç tane oyun oynadım fakat mavi öz falan gelmedi.
Lol oynayanlar yazsın lütfen
Kanka Oha la emir6956 valla yazısını nasıl yapdın laOyunda Sen Level Atladıkça sana kutu veriyor bunları açıyorsun içlerinden karakter çıkıyor yapman gereken karakterlerin üzerine sağ tıklayıp onları ayrıştırmak ya da geliştirmek geliştirirsen kalıcı olarak senin olurlar eğer ayrıştırırsan mavi öz olarak sana gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?