Onaylı Üye
LazySharp'ı kullandıysan report yemediğin sürece bir şey olmaz diye biliyorum. Bir sorun çıkmaz bana kalırsa ama her duruma göre hazır ol derimArkadaşlar merhaba bir sorum var ben smurf hesabımda hileyi kullanıyorum sadece fakat akşam üstü bir maça girdim ve tam hileyi enjekte ettiğim anda main hesabımda olduğumu farkettim daha maç yüklenme ekranındayken hileyi ve lolü kapattım ardından bilgisayarı yeniden başlattım yani hileyle oyunu oynamadım ban yermiyim ?
LazySharp'ı kullandıysan report yemediğin sürece bir şey olmaz diye biliyorum. Bir sorun çıkmaz bana kalırsa ama her duruma göre hazır ol derim
Evet perma yiyorsun direkt küfür banı gibi değil maalesefLazy sharp kullandım dostum yani fark etmem yaklaşık 1 saniye sürdü anında kapattım oyunu pcyibirde perma mı atıyorlar direkt olarak
Evet perma yiyorsun direkt küfür banı gibi değil maalesef
hesap kaç leveldi rank felan bilgi verseneLazy sharp kullandım dostum yani fark etmem yaklaşık 1 saniye sürdü anında kapattım oyunu pcyibirde perma mı atıyorlar direkt olarak
hesap kaç leveldi rank felan bilgi versene
Haklısın kardeşim bencede main çarlarda kullanmak sorun olur en iyisi yeni çar ban yemekten korkmıyacağın bi hesap olması lazımyine de ana hesabında kullanma bence boşa risk
Hayır hiçbir sıkıntı olmazPeki beyler diyelim ben smurf hesapta açtım hileyi çatır çutur oynadım sonra kapattım maine geçtim hileyi enjekte etmeden normal bir şekilde oynasam sıkıntı olur mu
Olmaz hile açık değilse neden olsunPeki beyler diyelim ben smurf hesapta açtım hileyi çatır çutur oynadım sonra kapattım maine geçtim hileyi enjekte etmeden normal bir şekilde oynasam sıkıntı olur mu
Rica ederimanladım dostlarım çok teşekkürler cevaplarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?