Onaylı Üye
fix yedi lobbycrasher kısaca yokHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
NOT: Ben bulamadım
dostum benim bildiklerim var ama önermem çünkü ban yedirtme riskini çoğaltıyorHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
Scriptte yok kanka bu olaybu scriptte olmuyo mu aga
öyle bir şey kalktı hocam gönül rahatlığıyla sc ile oynamaya devam etHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
öyle birşey münkün ama paralı satılıyor genellikle bana çok script geldi sorduğumda paralı .... games den aldım falan filan diyorlarHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
fixlendi knkm yok şuanHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
script olmuyormu zaten oHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
çok eskiden vardı kanka oHocam önceden forumda gezerken Lol'de oyun dodge atıp(seçim ekranında) ceza yemem hilesine denk gelmiştim öyle bir şey hala var mı varsa bi yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?