Uzman Üye
%i:scaleMana%
%i:scaleTenacity%
%i:scaleHealth%
%i:scaleManaRegen%
%i:cooldown%
%i:scaleLS%
%i:scaleMpen%
%i:scaleAP%
%i:scaleMR%
%i:scaleArmor%
%i:leftArrow%
%i:rightArrow%
%i:scaleMS%
%i:scaleAS%
%i:scaleRange%
%i:scaleAD%
%i:scaleCooldown%
%i:scaleAPen%
%i:scaleSV%
%i:scaleCrit%
%i:scaleHPRegen%
%i:tftRightArrow%
%i:goldCoins%
%i:star%
%i:traitGlacial%
%i:traitDruid%
%i:traitDesert%
%i:traitAlchemist%
%i:traitAvatar%
%i:traitOcean%
%i:traitMountain%
%i:lossStreak%
%i:winStreak%
%i:scaleCritMult%
%i:dodgeChance%
%i:rankCHALLENGER%
%i:rankGRANDMASTER%
%i:rankDIAMOND%
%i:rankPLATINUM%
%i:rankGOLD%
%i:rankSILVER%
%i:rankBRONZE%
%i:rankIRON%
%i:rankDecay%
%i:questionMarkCircle%
%i:starDefault%
%i:starHover%
%i:starPressed%
%i:starDisabled%
%i:starPremiumTag%
%i:goldCoinLarger%
%i:traitSoulbound%
%i:traitCelestial%
%i:traitCelestial1%
%i:traitChrono%
%i:traitCybernetic%
%i:traitDarkstar%
%i:traitSpacepirate%
%i:traitMechpilot%
%i:traitRebel%
%i:traitStarguardian%
%i:traitValkyrie%
%i:traitVoid%
%i:traitInfiltraitor%
%i:traitBlaster%
%i:traitBrawler%
%i:traitMercenary%
%i:traitDemolitionist%
%i:traitProtector%
%i:traitSorcerer%
%i:traitManareaver%
%i:traitSniper%
%i:traitSpaceship%
%i:traitAstro%
%i:traitBattlecast%
%i:traitParagon%
%i:kindredPassiveIcon%
%i:nasusStackIcon%
%i:threshScalingIcon%
%i:sennaScalingIcon%
%i:scaleLevel%
%i:currencyStarShardsActive%
%i:currencyStarShardsInactive%
%i:currencyStarShardsGlow%
%i:chevronDown%
%i:rangedActive%
%i:rangedInactive%
%i:meleeActive%
%i:meleeInactive%
%i:scaleHealShield%
%i:OnHit%
%i:activeEffect%
%i:scaleAH%
%i:silverCoins%
%i: ornnIcon% (boşluğu silin : ve o yanyana gelince :eek: gözüküyor forumda)
%i:traitSwifthshot%
%i:turboLightningGRAY%
%i:turboLightningGREEN%
%i:turboLightningBLUE%
%i:turboLightningPURPLE%
%i:turboLightningORANGE%
%i:doubleUpBadgeGRAY%
%i:doubleUpBadgeBLUE%
%i:doubleUpBadgeGREEN%
%i:doubleUpBadgePURPLE%
%i:doubleUpBadgeORANGE%
%i:bounty%
%i:bigbounty%
%i:tftCoinsIcon%
Çalışıyor az önce oyundaydımhala çalışıyorsa denicem :d
çalışıyor dostumçalışıyorsa denicem şimdiden teşekkür ederim eline sağlık
west de fixlemiş olabilirlerBen westte chate %i: yazıyorum fakat herhangi bir bug olmuyor sadece boş mesaj gidiyor ve chat akmaya devam ediyor
Sanırım daha ilk çıktığında fixlediler çünkü ben bunu dün akşamda denedim yine olmamıştıwest de fixlemiş olabilirler
Orası öyle tabi ama eğlenceyi paylaşmadan olmazdün öğrendiğim bir olaydı ama detaylıca açıklamışssın eyvallah ama öğrenen sayısı arttığı için biraz sıkıntıya düşmedi değil çocuk oyuncağı haline geldi umarım yakın zamanda fixlerler
Westte her şeye daha hızlı müdahale ediliyor malum. Sadece Tr sunucusunda deneyebildim ben.Ben westte chate %i: yazıyorum fakat herhangi bir bug olmuyor sadece boş mesaj gidiyor ve chat akmaya devam ediyor
Şu an için hala çalışıyor 15 dakika önce son oyunumda kullandım.Acaba bu hatayı ne zaman düzelttiler, oyunlarımda yaptılar
Bende hiç çalışmadıSelam arkadaşlar bugün birkaç kez oyunlarımda denk geldiğim bir olayı araştırıp öğrendim ve sizlerle paylaşıyorum.
Aslında çok bir esprisi yok yapması çok kolay fakat oyuncuları trollemek amacı güdüldüğünde güzel olabiliyor
Yapmanız gereken sadece chate "%i:" komutunu yazmak. Bunu yazdıktan sonra her iki takım için de chat kapanıyor. Kimse herhangi bir şey yazamıyor ve pingler chat sekmesinde gözükmüyor(Yoldayım, Yardım et gibi pinglerin yanısıra pinglenen eşyalar, ultiler, cooldownlar da gözükmüyor)
Tekrar chati aktifleştirmek için ise sadece "%" yazmanız yeterli.
Emote konusuna gelirsek liglerin(platin,elmas vb) küçük simgeleri ve birkaç farklı simgeyi chate yazabiliyoruz.
Emoteları yazarken herkesin görmesini istiyorsanız /all şeklinde başlayıp yazmamız gerekiyor. Chati kapatırken sadece %i: yazmak yeterli oluyor.
Liste şu şekilde:
-----------------------------------------Kod:%i:scaleMana% %i:scaleTenacity% %i:scaleHealth% %i:scaleManaRegen% %i:cooldown% %i:scaleLS% %i:scaleMpen% %i:scaleAP% %i:scaleMR% %i:scaleArmor% %i:leftArrow% %i:rightArrow% %i:scaleMS% %i:scaleAS% %i:scaleRange% %i:scaleAD% %i:scaleCooldown% %i:scaleAPen% %i:scaleSV% %i:scaleCrit% %i:scaleHPRegen% %i:tftRightArrow% %i:goldCoins% %i:star% %i:traitGlacial% %i:traitDruid% %i:traitDesert% %i:traitAlchemist% %i:traitAvatar% %i:traitOcean% %i:traitMountain% %i:lossStreak% %i:winStreak% %i:scaleCritMult% %i:dodgeChance% %i:rankCHALLENGER% %i:rankGRANDMASTER% %i:rankDIAMOND% %i:rankPLATINUM% %i:rankGOLD% %i:rankSILVER% %i:rankBRONZE% %i:rankIRON% %i:rankDecay% %i:questionMarkCircle% %i:starDefault% %i:starHover% %i:starPressed% %i:starDisabled% %i:starPremiumTag% %i:goldCoinLarger% %i:traitSoulbound% %i:traitCelestial% %i:traitCelestial1% %i:traitChrono% %i:traitCybernetic% %i:traitDarkstar% %i:traitSpacepirate% %i:traitMechpilot% %i:traitRebel% %i:traitStarguardian% %i:traitValkyrie% %i:traitVoid% %i:traitInfiltraitor% %i:traitBlaster% %i:traitBrawler% %i:traitMercenary% %i:traitDemolitionist% %i:traitProtector% %i:traitSorcerer% %i:traitManareaver% %i:traitSniper% %i:traitSpaceship% %i:traitAstro% %i:traitBattlecast% %i:traitParagon% %i:kindredPassiveIcon% %i:nasusStackIcon% %i:threshScalingIcon% %i:sennaScalingIcon% %i:scaleLevel% %i:currencyStarShardsActive% %i:currencyStarShardsInactive% %i:currencyStarShardsGlow% %i:chevronDown% %i:rangedActive% %i:rangedInactive% %i:meleeActive% %i:meleeInactive% %i:scaleHealShield% %i:OnHit% %i:activeEffect% %i:scaleAH% %i:silverCoins% %i: ornnIcon% (boşluğu silin : ve o yanyana gelince :eek: gözüküyor forumda) %i:traitSwifthshot% %i:turboLightningGRAY% %i:turboLightningGREEN% %i:turboLightningBLUE% %i:turboLightningPURPLE% %i:turboLightningORANGE% %i:doubleUpBadgeGRAY% %i:doubleUpBadgeBLUE% %i:doubleUpBadgeGREEN% %i:doubleUpBadgePURPLE% %i:doubleUpBadgeORANGE% %i:bounty% %i:bigbounty% %i:tftCoinsIcon%
Belirtilen kodların görselleri :
Uyarılar :
- %i: yazıp chati devre dışı bıraktıktan sonra yukarıda belirtilen kodlardan herhangi birini yazdığınızda sadece kodun başındaki "%" kısmı algılanıp chat açılıyor, yazdığınız kodun kalanı ise chate yazı olarak düşüyor. Örnek : "i:bigbounty%"
- Ban riski hakkında herhangi bir fikrim yok zararlı bir 3. parti yazılım içermiyor fakat riot kodlarının kullanılmasından ne kadar hoşlanır bilemem.
- Büyük-küçük harflere dikkat edin herhangi birini farklı yazdığınızda çalışmıyor.
Örnek : %i:rankbronze% (çalışmıyor ve yazdığınız kod takım chatine düşüyor, herkes görebiliyor.), %i:rankBRONZE% (çalışıyor)
Şimdiden iyi eğlenceler iyi trollemeler
Edit : uyarılar kısmı düzenlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?