Üye
bu tarz küfürlerde aileden en büyük kişi hapise giriyor(baba) bu yüzden dava sonuçları tamamen yasal süreçlere tabi tutuluyor ayrıca baba hapise giriyor lol ise kalıcı ip ban atıyor bu şahsın soyunu kurutuyorlar bildiğin üzere. bunu yaşamış olup bir kaç gün sonra arkadaşım dava edip kişi 14 yaşında ki bir çocuk çıkmıştı. ailesi komple polis alıp götürüyor ifade veriliyor. sonrası bildiğin gibi ilerliyor. ama unutmayın. böyle bir olay gerçekleştiyse ekran görüntüleri video kayıt alınması gerek.riot ekibine bildir kanka bu arkadaşın yaş ortalaması 9 13 muhtemelen ve gece gündüzü lolde ailesini kanser edip lolde hayatına devam eden biri sana tavsiyem riota ekibine bildirmen ve evet eğer ailevi ve dinine kadar sövülmüşse adli binasına gidiyorsun suc duyurusunda buluyorsun riot bunu görüyor ve ekip cocugun yani hesapın ipsini alıp veriyor adli ekibe ip adresinden isim soy isim internetin aboneliginin olan kişinin üzerine yani cocugun babasına evin zarfh geliyor adli binadan ya da aranıyor olay böyle gercekleşiyor ve mahkeme salonları ve mahkeme süreci başlıyor dipnot geçiyorum: bu arkadaş küçükse zaten dava açcsanda kaybedersin o yüzden değmez ama 18 yaş üzeri ise ceza alma olasılıgı yüksek oluyor ve mahkeme süreci ve hakim bu kararı ona göre veriyor
kanka sen olayı yanlış anladın karşı takım küfür etmiş takımdan birisi de bulucam savcılığa vericem demiş böyle bişey mümkün mü diyerekten sormuşBöyle bir şey yapamaz nereden bulacakmış senin ip adresini ayrıca bulsa bile ne yapacak arkada max 15 yaşında çocuk var ki zaten bilgilerimiz internette beleşe dolaşıyor bir şeyler yapamazlar o yüzden rahat olsun bu tarz kansızları takma mutele geç kafa yapılarını düzeltemezsin psikolojik sorunları var bunlar "yunan galip gelseydi diyen" tarikattan
Ben o küfür etti diye anlamışım Atatürk ve Allah'a hakareti görünce beynimden aşağı kaynar sular döküldü pardon hocamkanka sen olayı yanlış anladın karşı takım küfür etmiş takımdan birisi de bulucam savcılığa vericem demiş böyle bişey mümkün mü diyerekten sormuş
Atatürk kırmızı çizgimdır kanka benim de içimden uğraşmak geldi de ciddi anlamda bir kaç kişiyi yapmışlığım var ettim sonuçlandı para cezası yazdılar when baba when nerede adaletBen o küfür etti diye anlamışım Atatürk ve Allah'a hakareti görünce beynimden aşağı kaynar sular döküldü pardon hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?