LoL Oyun içi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda lol oynarken yükleme ekranında herkes %100 olduğu halde bende oyuna 2 3 dakika geç giriyor. Veya oyun başladıktan sonra bilgisayardan hata sesi geliyo ama hata falan ekrana birşey gelmiyor sonra oyun donuyor denetim masasına girdiğimde de yanıt vermiyor diyor oradan kapatıyorum sonra oyuna girebiliyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi? Şimdiden Teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
ya pc yi kontrol et iyi bi temizlik yap yada internetinle alakalı olanilir

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın hangi model

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Dostum bende de aynı sorunlar oluyordu fakat bilgisayardan bilgisayara çözümler değiştiği için ben sana bütün çözümleri sıralayayım;

1- Bilgisayarda nerede lol varsa onların hepsini sil hiç bir tane lol kalmasın. Bilgisayarında ki bütün lolleri sildikten sonra da lol'ü yeniden yükle ve kur. Eğer bilgisayarında yükleyipte silmeyi unuttuğun bir lol varsa kurulum başasarız olucaktır. Eğer hiç bir lol kalmadıysa bilgisayarında sorunsuz bir şekilde yüklenicek ve sorunun düzelicektir.

2- Lol tam hextech onarım anahtarı diye aratıp çıkan sekmelere tıklayıp sekmelerde ki linklere tıklayıp hetech onarım anahtarını çalıştırıp tam onarım yaparsan sorunun çözülür.

3- (Çoğunlukla Çözer) Lol client açık iken sağ üst kısımdan ayarlara tıklayıp oyun sırasında istemciyi kapat seçeneği var ona tıklarsan sorunun büyük ihtimal çözülecektir.

Umarım sorunun çözülür gerçekten bu sorundan neler çektiğimi bilirim kriz falan geçirdim :D Hadi kolay gelsin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yanıtlarınız için Teşekkürler performans proje falandı pek giremedim anca bakabildim kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...