LoL oyundan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cobain
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar. lol oynarken oyun açıldıktan sonra alt+tab yaptığım zaman oyun kapanıyor. oyun esnasında masaüstünü açamıyorum. bunun bir çözümü var mıdır?
sistem özelliklerim:
laptop
8gb ram
i5
GeForce 940mx
Win10, son sürüm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eskiden başka platformda kullanıyordum scripti bu sorunu tam ekrandan pencereli ekrana çekince düzeliyordu.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Zamanında aynı sorun cs go da karşıma gelmişti. Tam ekran pencereli olarak değiştirince düzelmişti belki faydası olur

AvA
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
If you have the latest Windows 10 update like me, I solved it by searching and clicking "settings" in the start menu, then clicking "gaming", then unchecking / disabling everything in here. Not sure if this will solve your problem, but it worked for me and now I can alt-tab while fullscreen. Also opening up the Xbox app and signing in with a throwaway Microsoft account and disabling DVR in there won't hurt.

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile ile girip yapıyorsan hile ile kaynaklıdır
Eğer hile ile giriş yapmıyorsan teknik bir hata olabilir Lol Client'i onar yapmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tam onarım yapmadan önce oyunun görüntü ayarlarından Tam ekransa pencereli tam ekran yap diğeriyse tam tersi. Durum düzelmezse bir tam onarım gerekir

Üye
7 HİZMET YILI
Lol Simgesine sağ tıklayıp Özelliklere bas ve uyumluluk modundan "Windows8" i seçip yönetici olarak çalıştır belki o zaman düzelir yada oyunu silip yeniden yüklemeyi deniyebilirsin. İyİ forumlar !

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun içi dosyalardan bir silinmiş olabilir virüs programı kullanıyorsan oyuna girdiginde kapatıp öyle dene. Düzelmiyorsa tek çare silip baştan yüklemek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
baştan silip yükle kanka en temizi bu yükledikten sonra da tam onarım yap zamanını alır biraz ama tam çözüm

Üye
5 HİZMET YILI
Pc ayalarına bakıp lol klasörlerini tarattırabılırsın
Aynı sorunu bende yaşıyordum eset virüs programı ile düzeltebildim klasörleri tarattırıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...