Pasif hesaplar normallere göre daha ucuz uzun bi süre giriş yapılmamış hesaplar oluyo bide pasif hesapların mailleri değişmiyopasif hesapla normal hesabın arasındaki fark ne hocam ikisindede ban yiyince hesaba giremeyeceğim sonuçta
aa simdi anladim tesekkur ederimPasif hesaplar normallere göre daha ucuz uzun bi süre giriş yapılmamış hesaplar oluyo bide pasif hesapların mailleri değişmiyo
that game looks cool but oldlol they sell passive accounts in the market, their e-mail does not change at affordable prices, accounts that have not been logged in for a long time mostly prefer script players and they say nothing will happen if they are banned.
does anyone know how they find those accounts?
ben satıyorum uygun fiyata Isyankar Otaku#7552 dcpiyasada lol pasif hesapları satıyorlar uygun fiyatlara e postası değişmiyor uzun zamandır giriş yapılmayan hesaplar çoğunlukla script oyuncuları tercih ediyor ban yesede bişey olmaz diyip geçiyorlar
işte o hesapları nasıl buluyorlar bilgisi olan varmı?
orda gamepass ultimate kod gördüm o kodu herkes kullanabiliyor mu sadece 1 kişilik mikanka combolist diye araştır bulursun
Elimde şuan 1k lık hesap var nerdeyse hepsi doğru içlerinde rp olanı var olmayanı var tr olan var euw olan var şuana kadar iyi kllanıyorumpiyasada lol pasif hesapları satıyorlar uygun fiyatlara e postası değişmiyor uzun zamandır giriş yapılmayan hesaplar çoğunlukla script oyuncuları tercih ediyor ban yesede bişey olmaz diyip geçiyorlar
işte o hesapları nasıl buluyorlar bilgisi olan varmı?
Şu konuda yardımcı olabilir misin?kanka combolist diye araştır bulursun
birader adam ondan mı bahsediyor? tekrar bi okur musun sana zahmet. 2 kere derdini yazmış adam hala farklı bir konudan bahsediyorsunuz, konuya gelecek olursak, böyle bir işlemin yapıldığını duymadım bile. popüler web sitelerinde mevcut mu bu pasif hesap satım durumu?knk o hesaplar bot hesaplar botla kasılıp siteye konuyor script oyuncuları bunları kullanıyor normal hesaplar 30 40 tl den aşşağıya bulamazsın
Böyle bir şeyin olduğunu ben de bilmiyorumdum kendi kurduğum hesapları kullanıyordumKendi kurduklarım dışındakiler mantıksız geliyor fakat biri açıklarsa tabii ki kullanırız.