⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
ping durumu 110 100 arası gıdıp gelıyor pekde dert etmemek gerekıyorOrada ping durumu nasıl acaba
dostum pbe ye eğer türkiyeden giriyosan 230 ms fix altına inemezsinOrada ping durumu nasıl acaba
eyw başkan degişik bir şeyler olsun dedik size işinize yaraddıysa ne mutlu deneme fırsatı olur orda bazı şeyleridostum eline sağlık çok güzel bir konu olmus
bunu nereden bulabilirsinnormal sunuuclara gelmeden sıze sunulan ve deneyebilme şansı sunan beta sürümü ve görevler karşılıgında rp ve mavi öz kazanma şansı elde ediyorsunuz tamamen zevk amaçlı ve aşagıdakı şartları karşılamanız gerkıyor.
( yeni oluşturulan PBE hesaplarını ana hesabına bağlamamız oldu. Kaydolabilmek için ana hesabının kullanılabilir durumda olması (mevcut uzaklaştırma cezanın olmaması) ve Takdir seviyesinin 3 veya üzerinde olması gerekiyor.)
sırasıyla elımden geldıgınce fotografları yuklemeye çalıştım
bunun ne olduğunu söyleyebilir misin lütfeneyw başkan degişik bir şeyler olsun dedik size işinize yaraddıysa ne mutlu deneme fırsatı olur orda bazı şeyleri
nerden bulabılırsın derken sanırım kayıt olma yerını soruyorsun lol pbe diye belirttim zaten dostum google yazıp ulaşabılırsısnbunu nereden bulabilirsin
Post automatically merged:
bunun ne olduğunu söyleyebilir misin lütfen
ping sıkıntılı biraz ama gene de ping sorun olmaz diyen arkadaşlar yeni hero geldiğinde köstüm geldiğinde deneme şansı varOrada ping durumu nasıl acaba
aynn dostum anlatmak ıstedım buydu burada kac gb gitti bilemicccemping sıkıntılı biraz ama gene de ping sorun olmaz diyen arkadaşlar yeni hero geldiğinde köstüm geldiğinde deneme şansı var
ama bence bu oyuna bağlı, belki bazı oyunlarda sorun değilping sıkıntılı biraz ama gene de ping sorun olmaz diyen arkadaşlar yeni hero geldiğinde köstüm geldiğinde deneme şansı var
Bence 200 çok fazla ve kötü bir şekilde oynanacaktıYayıncılar falan 190-200 alıyor çok fazla ping çıkarsa ekstradan yapmamız gereken bir şeyler var mı?
gayet bilgilendirci olmuş teşekkürlernormal sunuuclara gelmeden sıze sunulan ve deneyebilme şansı sunan beta sürümü ve görevler karşılıgında rp ve mavi öz kazanma şansı elde ediyorsunuz tamamen zevk amaçlı ve aşagıdakı şartları karşılamanız gerkıyor.
( yeni oluşturulan PBE hesaplarını ana hesabına bağlamamız oldu. Kaydolabilmek için ana hesabının kullanılabilir durumda olması (mevcut uzaklaştırma cezanın olmaması) ve Takdir seviyesinin 3 veya üzerinde olması gerekiyor.)
sırasıyla elımden geldıgınce fotografları yuklemeye çalıştım
ben teşşekkür ederim dostum güzel yorumun içingayet bilgilendirci olmuş teşekkürler
buunun kıyaslanması yapılamaz cunku burası bır sw degıl bır laboratuvar gıbı dusunsence tr mi buramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?