Sonuçta ana sunuculara gelecek kaç haftadır bekliyordum baya uzun sürdü gelmesi knklan heyecanlanıp oyuna koştum ne heyecan yaptırıyon konuya girince anladım pü ya
Rica ederim knk iyi oyunlar özlemiştik baya güzel olduatmasan haberim olmıycaktı teşşekürler
knk doğru diyosun da bak şöyle düşün kardeşim evden gidecekti çocuğu eve çektim urf gelmiş diye görünce konuyu. girip de görmeyince bi hayal kırıklığı yaşadık ama olsun 1-2 hafta daha beklerizSonuçta ana sunuculara gelecek kaç haftadır bekliyordum baya uzun sürdü gelmesi knk
PBE de oynadım ben şimdi ss attığım ekran görüntüsü bana ait ping normaldi oynanırknk doğru diyosun da bak şöyle düşün kardeşim evden gidecekti çocuğu eve çektim urf gelmiş diye görünce konuyu. girip de görmeyince bi hayal kırıklığı yaşadık ama olsun 1-2 hafta daha bekleriz
ben beklerim knk ya internet bağlantısı falan sorun değil de şimdi bitirmem gerekn oyunlar var ona geçersem bırakamam djsakldsaPBE de oynadım ben şimdi ss attığım ekran görüntüsü bana ait ping normaldi oynanır
urf en eğlenceli oyun modu diyebilirim bazen oyuna sadece urf için giriyorumselamlar arkdaşlar pbe ye normal urf gelmiş bulunakta yani istediğimiz şampıyonu seçiyoruz
ana sunuculara 1-2 hafta içinde gelecek iyi oyunlar <3 <3
Ekli dosyayı görüntüle 78874
Creed çektiği AR URF du yani rastgele şampiyonlar veriyordu ancak sonra PBE den kaldırıldı normal urf bugün geldi.1 ay önce gelmiş galiba creed videosunu çekmişti umarım artık ana sunucuya da gelir de 10ms ile oynarız :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?