Biliyorum yeni hesap açtım onda niye ban yedim onu diyorum hile kalıntıları mı kaldı acabaHile açtığın zaman bir kere ban yeme sorumluluğunu almış oluyorsun yazmanın anlamı ne?
Geçmiş olsunBiliyorum yeni hesap açtım onda niye ban yedim onu diyorum hile kalıntıları mı kaldı acaba
knk nasıl bi hileydi anlatsana ne özellikler vardı ?Sadece trde açtım yeni hesap ondada 1 maç attım ona lafım yok ban yiceğini zaten biliyordum ama bidahaki hesap açtığım niye yedi onu anlamadım
Post automatically merged:
Beceremedim zaten nasıl kullancağımı :d
Bu siteden indirmiştim ama cidden nasıl kullancağım hakkında bi fikrim yokdu. Zaten hileyi açınca oyundan atıyordu anlamadım 2 gün sonra baktığımda hile açmadığım hesap da ban yemiş açtığım hesap da ban yemişknk nasıl bi hileydi anlatsana ne özellikler vardı ?
Bunu yaparsam bidahaki açıcağım hesaplar ban yemez değil mi? Bildiğim kadarıyla LoL'de HWID ban yok%tepm% temp prefetch çalıştıra yaz çıkan dosyalardaki bütün dosyaları sil silinmeyenleri atla
Main hesaptan girersen yine yersinBunu yaparsam bidahaki açıcağım hesaplar ban yemez değil mi? Bildiğim kadarıyla LoL'de HWID ban yok
Yok yeni hesap açacamMain hesaptan girersen yine yersin
dene bi knk yeni hesapta hilesiz yemez ise gerçek hesaba girebilirsin demektirBunu yaparsam bidahaki açıcağım hesaplar ban yemez değil mi? Bildiğim kadarıyla LoL'de HWID ban yok
Tempi temizledim falan düzeldi yeni hesap açtım ban yemedi o eğer oda yerse öyle yaparım sağol yinedeDostum hileler oyun dosyalarına belirli dosyalar injekte edebilir ve bunu elle temizleyemeyiz oyüzden oyunu kaldırıp tekrar yükle ve ccleaner ile derin bir temizlik yap.
Zaten lolde hile kullanmayı deneme çünkü gerçekten iyi protection'ı var.Tempi temizledim falan düzeldi yeni hesap açtım ban yemedi o eğer oda yerse öyle yaparım sağol yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?