o halde boost daha mantıklı?yurt dışında euro dolarla satsan işi ticarete dökebilirsin bronz 1 den silvera 4e hesap boostuna 15 20 euro arası bir şey ödüyorlar öyle düşün
Baktığın biraz pahalı bir yer galiba bronz boostları 5-10 dolar arası oluyor genelde küme başı tabii 20 euroyada yapan vardıryurt dışında euro dolarla satsan işi ticarete dökebilirsin bronz 1 den silvera 4e hesap boostuna 15 20 euro arası bir şey ödüyorlar öyle düşün
şey olabilir booster ın güvenirliği vs. ya da kullanılan siteBaktığın biraz pahalı bir yer galiba bronz boostları 5-10 dolar arası oluyor genelde küme başı tabii 20 euroyada yapan vardır
bence boost da mantıklı ama sonuçta hile kullanıcaksın ve her zaman biraz ban riski olabilir banlanırsa sıkıntı olur senin içino halde boost daha mantıklı?
bence boost da mantıklı ama sonuçta hile kullanıcaksın ve her zaman biraz ban riski olabilir banlanırsa sıkıntı olur senin için
evet işte ben de onu demek istedimBoost yapıcaksan hile ile yapamazsın boost yaptıran kişi anlayıp şikayet vs. ederse hem paran gider hemde boşuna zaman kaybı olur
Hileyle yapmasan bile ödeme alma konusunda sorun yaşarsın diye tahmin ediyorum boost yapacak kadar yetenekli isen türk boost sitelerine başvurabilirsinGençler boostu hileyle yapmiyicağım.
heee ben de sc kullanıp yaptın sandım kusura bakmaGençler boostu hileyle yapmiyicağım.
he dont has anywhat epic skins do you have
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?