LoL Platin elodan nasıl çıkılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga birincisi arkadaş lazım belli bi ranktan sonra çünkü çok zor oluyor ilerlemek bide scriptden destek alırsan kasarsın baya ama ben script kullanmam dersen meta heroları oyna meta rünleri kullan ve iyi oynarsan illaki yükselirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
duo bulmayı dene veya 1v9 atan şampiyonları dene

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hesabın stucklandıysa, LP giden gelenden fazlaysa eğer ama sen yine de daha iyi olduğunu düşünüyorsan fresh hesap kas derim, stuck hesapla lig atlamak gerçekten işkence.
Fresh kasacakken de eğer botted hesap satın alırsan 6-10 oyun normal game at önce sonra dereceli gir (hepsini kazanmaya çalış) daha iyi bir ligden başlarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende sadece tek başıma oynayarak plat4 e çıktım ama galiba artık ya duo yada hile lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ah plat anılarım depreşti swain ile singed oynayarak çıkmıştım arada aatrox falan

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar platin 2'de hapsoldum, sürekli kaybedip kazanıyorum. İntleyen ya da ilk kanı verdikten sonra oyunu bırakan oyuncular geliyor, nasıl çıkarız plat elodan?
Metayı kovalamaya bak sağlam pren varsa onunla gir. Sürekli lane değiştirerek oynama, en iyi oynadığın laneyi seç her zaman sonrada en iyi olduğun heroyu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
5V pre girip sesli bir şekilde infolaşırsanız 1 2 haftaya çıkarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...