platta ezemediğim adam olmuyor takımın satması yüzünden sürekli kaybediyorum ister ego de ister başka bir şeyEgonu bi kenara bırakıp daha iyi oynayarak
kanka kendi yakın arkadaşım bile duo girdiğimizde hero deniyor hani kime güveneyimduo girerek anca çıkarsın ya da hesabını boostlat
jung oynuyorum kanka lane'e gank atınca genelde killeri alıyorum taşıma potansiyeli yoksa adamda onun dışında pek etkili olmuyorkardeşim sadece koridorunda kalıp minyon yap ve adamların hata yapmasını bekle kill al,sonrasında oyunda istediğin kademeye ulaşabilirsin.
anladım kankam denerim sağ olchat i /sustur all yapıyosun kill almaktan ziyade ölmemeye bakarsan riotun sistemi seni iyi oyuncularla eşleştirmeye başlıyor birde maç sonun chat ' e gg yaz. dediklerimi yaptıktan 3 maç sonra falan win strek alıyosun ben plat oldum böyle hiç mekaniğim falanda yok ama artk biraz yetenek istediğinden zevkine takılıyorum buralarda
kanka gerçekte tanıdığım adam bile trollüyor napacağım bilmiyorum yaKNK TEK DİCEĞİM ŞEY DUO BUL
nereden bulabilirim kanka? bilgin var mı?knk duo bul dia oyuncularının neredeyse tamamı oyun bilgisi yok çok iyi oynuyorlar ama oyun bilgisi olmadığından bu eloda takılıyorlar duo bulursan kendine ilerlersin yoksa kalırsın
eyvallah kanka sağ olasınkardeşim en basit yolu ünlü youtube veya twich yayıncıların diskorduna katıl oradan bulursun
Lafı bile olmaz knkeyvallah kanka sağ olasın
tamamdır kankam sağ olasınjung duo bul carrylicek karakter al rahat alırsınız 2 kişi maçı
daha çok eğlendiğim zevk aldığım heroları oynuyorum ama bunu da denerim sağ olşans faktörü 100 oyundada çıkamıyorsan kendin taşımayı dene biraz daha rahat taşıyabilecek karakterler alarak oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?