Onaylı Üye
genel olarak çalıntı olan hesaplar oluyor. Ayrıca e mail değiştirme gibi bir olayda gerçekleştirilmiyor . Son olarak birden fazla kişiye satılan hesaplar oluyorMerhaba kendi çapımda hesap satışıyla vb. uğraşıyorum benim sattıgım fresh hesaplar ama görüyorum adamlar içerisinde çok fazla mavi öz veya çok fazla kostum olan random hesap satıyorlar almak için değil satmak için soruyorum, nasıl yapabilirim daha once yapan var mı?
lvl bot kasanlar var onlar kasıp satıyolar skinde rastgele almanı önermem sana skin vaat etmeyen 30 lvl alacaksan alman en mantıklısı.Merhaba kendi çapımda hesap satışıyla vb. uğraşıyorum benim sattıgım fresh hesaplar ama görüyorum adamlar içerisinde çok fazla mavi öz veya çok fazla kostum olan random hesap satıyorlar almak için değil satmak için soruyorum, nasıl yapabilirim daha once yapan var mı?
güvenmeyinMerhaba kendi çapımda hesap satışıyla vb. uğraşıyorum benim sattıgım fresh hesaplar ama görüyorum adamlar içerisinde çok fazla mavi öz veya çok fazla kostum olan random hesap satıyorlar almak için değil satmak için soruyorum, nasıl yapabilirim daha once yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?