Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar gold 3 kümesindeyim 10 maç lose streak yaptım hiç bir şekilde taşıyamıyorum sürekli ya afk ya da feeder geliyor varmı bi önerisi olan 2 lig düştüm ard arda böyle sistem olmaz olsun .
Kötü oynayan oyuncular, her yerde denk gelicek ona yapacak bir şey yok. Oyun taşıma potansiyeli güçlü olan, şampiyonlarla oynamaya çalış. Garen, darius,vayne bunlar efsane taşıma potansiyeli olan şampiyonlardır.
Oneri olarak sampiyon soyluyucem dirrk veigar ve kartusha alismaya Calis ben apc olarak oynuyorum genel olarak ama midde de iyiler sadece assasin metasi oldugundan oynyamiyosun herneyse bunlara calis kazanirsin sonrasi ise oyun bilgini arttirip nerde ne yapicagini ogrenmen ile alakali
Post automatically merged:
Sunuda ekliyim oyunu oynamadan gelisemezsin en iyi ogrenme yolu oyun spamlamak bol bol oyun at
kankam normal oyunlarda seninle beraber uyum içerisinde oyanayan insanlarla muhabbet kur ben mesela support oynuyorum ama güzel adc denk gelmiyor çoğu zaman ama denk geldiği zaman da hemen muhabbet kuruyorum ve dereceli atıyoruz beraber baya faydasını görüyorum bu durumun 3 4 tane adc arkadaşım var oyunda biri olmazsa diğeri müsait oluyor ve beraber rank atıyoruz
Dostum ben sendende düşüm silver 4 stuck biriyim. Sana tavsiyem bir pre bul. yakın biri olursa daha iyi olur. botpre veya jg mid-top oynayın ama arkadaşında senin ligine yakın biri olsun, aslında iyi bir arkadaşın olduktan sonra 0 hesapda kasabilirsin. ikinizde smurf hesap açarsınız duo nereye çıkarsınız onu bilemem