LoL rank atlama tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhabalar gold 3 kümesindeyim 10 maç lose streak yaptım hiç bir şekilde taşıyamıyorum sürekli ya afk ya da feeder geliyor varmı bi önerisi olan 2 lig düştüm ard arda böyle sistem olmaz olsun .

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kötü oynayan oyuncular, her yerde denk gelicek ona yapacak bir şey yok. Oyun taşıma potansiyeli güçlü olan, şampiyonlarla oynamaya çalış. Garen, darius,vayne bunlar efsane taşıma potansiyeli olan şampiyonlardır.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pre bulmak şart genelde karşıda da feedleyen oluyor onun üzerine oynayıp kasıp taşımaya bakacaksınız.

Üye
5 HİZMET YILI
Oneri olarak sampiyon soyluyucem dirrk veigar ve kartusha alismaya Calis ben apc olarak oynuyorum genel olarak ama midde de iyiler sadece assasin metasi oldugundan oynyamiyosun herneyse bunlara calis kazanirsin sonrasi ise oyun bilgini arttirip nerde ne yapicagini ogrenmen ile alakali
Post automatically merged:

Sunuda ekliyim oyunu oynamadan gelisemezsin en iyi ogrenme yolu oyun spamlamak bol bol oyun at

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kankam normal oyunlarda seninle beraber uyum içerisinde oyanayan insanlarla muhabbet kur ben mesela support oynuyorum ama güzel adc denk gelmiyor çoğu zaman ama denk geldiği zaman da hemen muhabbet kuruyorum ve dereceli atıyoruz beraber baya faydasını görüyorum bu durumun 3 4 tane adc arkadaşım var oyunda biri olmazsa diğeri müsait oluyor ve beraber rank atıyoruz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Play hard carry champions and has great late game scaling and also have a duo that can also carry or great at playing support

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
en önemlisi laf dinleyen oyunu bilen senle birilikte düzgün oynayan bir duo

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
klasik benimde diyeceğim pre bul ama sonrası şu ki..
samira ve yanında bc veya leona oynayın rahat win alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Master Yİ KFC kardeşım irelia ve jinx oyna karşılaşmalarıma bakabılırsın adamlar 0 10 ama taşıdım işte sc ile şu heroları oynayabılrsn
: İrelia , Kalista , Jinx , Garen , Yasuo

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
i recommend use only a champion, like quinn or nasus, ever look your map and train your macro and micro

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba ben elmas 3 üm garen sett ve shen oynayarak soloq da elmasa kadar çıktım s9 elmasım bence garen sett ve shen tam rank atlama heroları

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
jung kesinlikle early ve midgame de takımın bel kemiği jung oynayarak taşıyabilirsin meta herolarla oyna khazix ve olafı önerebilirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kendine iyi bir jungler bul kardesim seni kastirsin seni tasiman icin tasisin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
biraz ara ver oynamaya başka modlara geç sonra yeniden rank atarsın

Üye
10 HİZMET YILI
kendine discord sunucularından takım arkadaşı bulup oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum ben sendende düşüm silver 4 stuck biriyim. Sana tavsiyem bir pre bul. yakın biri olursa daha iyi olur. botpre veya jg mid-top oynayın ama arkadaşında senin ligine yakın biri olsun, aslında iyi bir arkadaşın olduktan sonra 0 hesapda kasabilirsin. ikinizde smurf hesap açarsınız duo nereye çıkarsınız onu bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...