Süper Üye
knk kafasına gore geliyo geldimi herzaman çalışıyo içine giriip g basılı tutuyon 1 can kalıyo ama hemen can yenilemeye baslıyo orda g biter bitmez q atman lazım adamaiyide çalışmıyor ki rakiplere yapmaya çalışıyorum hiçbir şey yapmıyor 6 itemim var 0 itemli sorakaya ellemiyor bile
RevainnnXD bueyvallahkral
nasıl yapıyorsun bize de anlatsanalp rebornda yapıyorum ben çok zevkli oluyor öneririm
Maç başında bir kere e'nin içinden geçmeniz lazım ondan sonra çalışmaya başlıyor gözlemlediğim kadarıyla böyleRevainnnXD bu
Post automatically merged:
nasıl yapıyorsun bize de anlatsana
knk sadece g basılı tutuyon çarpı yukseltmenede gerek yokRevainnnXD bu
Post automatically merged:
nasıl yapıyorsun bize de anlatsana
iyide çalışmıyor ki rakiplere yapmaya çalışıyorum hiçbir şey yapmıyor 6 itemim var 0 itemli sorakaya ellemiyor bileknk sadece g basılı tutuyon çarpı yukseltmenede gerek yok
knk kafasına gore geliyo geldimi herzaman çalışıyo içine giriip g basılı tutuyon 1 can kalıyo ama hemen can yenilemeye baslıyo orda g biter bitmez q atman lazım adamaiyide çalışmıyor ki rakiplere yapmaya çalışıyorum hiçbir şey yapmıyor 6 itemim var 0 itemli sorakaya ellemiyor bile
rebildim ya sonundaknk kafasına gore geliyo geldimi herzaman çalışıyo içine giriip g basılı tutuyon 1 can kalıyo ama hemen can yenilemeye baslıyo orda g biter bitmez q atman lazım adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?