30 Nis 2019 #1 Prisoners P Seçkin Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 316 Tepki puanı 15 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Beyler pc anı kapanma yaşadı ardından açtım Lolü simdide "repairing" diye bır ekran gldı öyle kaldı dolmuyor kutucukta napsam ? 15 dk oldu
Beyler pc anı kapanma yaşadı ardından açtım Lolü simdide "repairing" diye bır ekran gldı öyle kaldı dolmuyor kutucukta napsam ? 15 dk oldu
30 Nis 2019 #2 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Harddisk gibi parçalarda arıza çıktıysa o işlemin uzun sürmesi normaldir, bazen 9-10 saat kadar sürdüğü bile olmuştur. Beklemeni tavsiye ederim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Harddisk gibi parçalarda arıza çıktıysa o işlemin uzun sürmesi normaldir, bazen 9-10 saat kadar sürdüğü bile olmuştur. Beklemeni tavsiye ederim.
30 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 Prisoners P Seçkin Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 316 Tepki puanı 15 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Harddisk gibi parçalarda arıza çıktıysa o işlemin uzun sürmesi normaldir, bazen 9-10 saat kadar sürdüğü bile olmuştur. Beklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... yenıden kursam o kdr sürmez reis Oyla 0 Olumsuz oyla
Shitric' Alıntı: Harddisk gibi parçalarda arıza çıktıysa o işlemin uzun sürmesi normaldir, bazen 9-10 saat kadar sürdüğü bile olmuştur. Beklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... yenıden kursam o kdr sürmez reis
30 Nis 2019 Yasaklandı #4 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Prisoners' Alıntı: yenıden kursam o kdr sürmez reis Genişletmek için tıklayın ... mantıklı .d Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Nis 2019 #5 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Prisoners' Alıntı: yenıden kursam o kdr sürmez reis Genişletmek için tıklayın ... League of Legends oyununda hata varmış, ben de sistem başlangıcındaki Onarılıyor uyarısı olarak anladım, pardon Oyun hakkında bir önerme yapamam. Oyla 0 Olumsuz oyla
Prisoners' Alıntı: yenıden kursam o kdr sürmez reis Genişletmek için tıklayın ... League of Legends oyununda hata varmış, ben de sistem başlangıcındaki Onarılıyor uyarısı olarak anladım, pardon Oyun hakkında bir önerme yapamam.
30 Nis 2019 Konuyu başlatan #6 Prisoners P Seçkin Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 316 Tepki puanı 15 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: League of Legends oyununda hata varmış, ben de sistem başlangıcındaki Onarılıyor uyarısı olarak anladım, pardon Oyun hakkında bir önerme yapamam. Genişletmek için tıklayın ... önemli değil bakman yeter eyw Oyla 0 Olumsuz oyla
Shitric' Alıntı: League of Legends oyununda hata varmış, ben de sistem başlangıcındaki Onarılıyor uyarısı olarak anladım, pardon Oyun hakkında bir önerme yapamam. Genişletmek için tıklayın ... önemli değil bakman yeter eyw