Onaylı Üye
ls içinde aynısını diyolar da sanırım 1 senedir pc temiz olduğu için yaşamaya devam edebiliyorum halaRtx var da dt kullandığın gün ban yersin.
Dt ve kötü.legend sense ban atma durumu nasıl
LS dt ve kötü almanızı tavsiye etmem.ls içinde aynısını diyolar da sanırım 1 senedir pc temiz olduğu için yaşamaya devam edebiliyorum hala
her oyundan sonra clienti reslemen gereken bir sorunu var şu an ama hala ban yemedim 4 5 gün oldu
var mı şuan önerebileceğin bi script öyle akşamdan akşama stres atmak için giricem çok a++ olmasına gerek yok banda çok mevzu değilDt ve kötü.
LS dt ve kötü almanızı tavsiye etmem.
Bütçeniz nedir?var mı şuan önerebileceğin bi script öyle akşamdan akşama stres atmak için giricem çok a++ olmasına gerek yok banda çok mevzu değil
toir private dt değil diye duydum ama ne kadar doğrudur emin değilimvar mı şuan önerebileceğin bi script öyle akşamdan akşama stres atmak için giricem çok a++ olmasına gerek yok banda çok mevzu değil
ls fiyatları kadar diyebilirimBütçeniz nedir?
Toir priv diye bir şey yok, menüsüz ve drawsız satıyorlar insanlara yediriyorlar, almayın öyle kötürüm script'leri.toir private dt değil diye duydum ama ne kadar doğrudur emin değilim
macOS'a geçip BGX alabilirsin, hem UD hem de ban yemiyorsun orada VG olmadığı için.ls fiyatları kadar diyebilirim
oha bunu bilmiyordum mac os vg yok muymuş bgx kendi sitesinde satış bulamadım ama fiyat bilgin var mı?Toir priv diye bir şey yok, menüsüz ve drawsız satıyorlar insanlara yediriyorlar, almayın öyle kötürüm script'leri.
macOS'a geçip BGX alabilirsin, hem UD hem de ban yemiyorsun orada VG olmadığı için.
windows 10 kullanıyorum mac os a çevirme tarzı bi durum var mı gidip lol oynamak için mac os işletim sistemi alamam daha önce duydum sanki bi yöntem vardıToir priv diye bir şey yok, menüsüz ve drawsız satıyorlar insanlara yediriyorlar, almayın öyle kötürüm script'leri.
macOS'a geçip BGX alabilirsin, hem UD hem de ban yemiyorsun orada VG olmadığı için.
50$ aylık.oha bunu bilmiyordum mac os vg yok muymuş bgx kendi sitesinde satış bulamadım ama fiyat bilgin var mı?
Hackintosh yöntemi var evet.windows 10 kullanıyorum mac os a çevirme tarzı bi durum var mı gidip lol oynamak için mac os işletim sistemi alamam daha önce duydum sanki bi yöntem vardı
peki ben bunu biraz araştırayım teşekkürler50$ aylık.
Hackintosh yöntemi var evet.
katılıyorumDt ve kötü.
katılıyorumDt ve kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?