hocam en son yazarsan güze olur bgx si eskiden kunlanı yodum ama son dönemlerde herkez banlatıyo dediği için almadımyaklaşık 2 aydır Rtx kullandım fiyat performans olarak güzel bi sc ban durumu yüksek değil şuan için daha yeni bgx aldım onu deniyorum 15 maç oldu bgx ile daha ban yemedim full rage oynayan biriyim. Özel mesaj yolu ile iletişime geçersen bgx ile oynamaya devam edeceğim. Şayet ban yemez isem bilgilendiririm.
elo ne girelimyaklaşık 2 aydır Rtx kullandım fiyat performans olarak güzel bi sc ban durumu yüksek değil şuan için daha yeni bgx aldım onu deniyorum 15 maç oldu bgx ile daha ban yemedim full rage oynayan biriyim. Özel mesaj yolu ile iletişime geçersen bgx ile oynamaya devam edeceğim. Şayet ban yemez isem bilgilendiririm.
Buna cevap gelirse güzel olurbgx alabilecegimiz güvenli bir site önerisi veren yokmu?
aralarında çok büyük fark var mıdır?bu sitedeki sağlam parayla almana gerek yok
e 6 ay sonra ban yemen normal değilmi bi ton bilet yiyosun ben de 4 ay kunladım bitane master bitane gm bitane elmasa hesap atım bitek elmas hesap ban yedi5 6 ay kullanmışımdır rtx aga banlatıyor 100%100 sakın 1 aylık alma hani Hesabı kascam safe banlatmadan alırsınya 1 aylık sonra hesabın ban yiyor zevkin kaçıyor
Benim tavsiyem alırsan 1 haftalık al idare ederse banlanmassan tekrar al rtx öyle oluyorki bazen 9 ay ban yemiyorsun bazen 4 günde banlıyolar vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?