Çözüldü LoL Ruhlar turnuvası %0'da kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam biliyosunuz LoL'e yeni güncellemeyle ruhlar turnuvası ve arena modu yüklendi ilk gün ruhlar turnuvasına girmiştim bir şey anlamadım ve çıktım sonrasında bir daha giremedim %0 da kalıyor bunun çözümünü bilen var mı?
Dip not: Rio'ta ticket attım yoğunluktan dolayı dedi birkaç öneride bulundu saçma sapan olmadı hangi forumlara baktıysam bulamadım çözümünü.

Screenshot_2.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
1- Riot Games sitesinden oyunun dosyalarını onarmak için; Hextech repair tool indirip onarma işlemi yapınız.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2- Revo ile oyunu kalıntı kalmayacak şelikde siliniz ve resmi sitesinden tekrar yükleyiniz
3- Bu klasörlerin içindekileri siliniz, silinmenleri atlayınız %temp% , temp ve prefetch ek olarak Host dosyanızı temizleyiniz.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
1- Riot Games sitesinden oyunun dosyalarını onarmak için; Hextech repair tool indirip onarma işlemi yapınız.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2- Revo ile oyunu kalıntı kalmayacak şelikde siliniz ve resmi sitesinden tekrar yükleyiniz
3- Bu klasörlerin içindekileri siliniz, silinmenleri atlayınız %temp% , temp ve prefetch ek olarak Host dosyanızı temizleyiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...