Sistemlerle alakası olduğunu sanmıyorum, hextech repair tool'u kullanıcağım şimdi. Bir bilgisi olan varsa paylaşır ise sevinirim.sunucu sistemleri dolmuştur, biraz bekle.
Bazen RiotClient buga giriyor yüksek CPU kullanımı oluyor. Görev yöneticisinden bak bakayım bi yüzde kaç kullanımı var.Sistemlerle alakası olduğunu sanmıyorum, hextech repair tool'u kullanıcağım şimdi. Bir bilgisi olan varsa paylaşır ise sevinirim.
Oyunu sildim, şuanda yüklüyorum. Eğer sorun devam ederse tekrardan alıntı yapıcağım.Bazen RiotClient buga giriyor yüksek CPU kullanımı oluyor. Görev yöneticisinden bak bakayım bi yüzde kaç kullanımı var.
Ekli dosyayı görüntüle 83369
bu ya da buna benzer şeyler vardır onlara bak
Bilgisayarı yeniden başlatmayı denemiş miydin? Gerek yoktu bence silip yeniden kurmaya.Oyunu sildim, şuanda yüklüyorum. Eğer sorun devam ederse tekrardan alıntı yapıcağım.
Son durum nedir hocam?Oyunu sildim, şuanda yüklüyorum. Eğer sorun devam ederse tekrardan alıntı yapıcağım.
Oyun bende de çöktü tamamen demek genel olan bir durummuş.bende komple oyuna girmiyor şu an
kankam sil tekrar yükleSelam dostlar, bugün RURF atarken oyundan çıktım ve LoL clientini kapattım. Devamında ise oyuna tekrar girmek istediğimde client aşırı yavaş çalışmaya başladı. Sadece Client değil, bilgisayarım da yavaşladı. Şu anlık sadece LoL'ü silip tekrardan kuracağım. Sizce ne yapmalıyım?
Emin misin sadece client ile bir problem olduğuna bence virüs falan bulaşmıştır , pc de yavaslama olduysa öyle diyorsun tek çözüm format at düzeleceğini sanıyorum , yine devam ederse sorun ssd kaynaklıdır onuda test edersin program ile .
SSD kullanmıyorum, normal laptop HDD, mining olucağını sanmıyorum PC aşırı derecede kötü, intel HD 4300 var o derecede.mining olabilir Kaspersky ile tarama yap
alakasız kanka ya internetini bi kontrol et benceSelam dostlar, bugün RURF atarken oyundan çıktım ve LoL clientini kapattım. Devamında ise oyuna tekrar girmek istediğimde client aşırı yavaş çalışmaya başladı. Sadece Client değil, bilgisayarım da yavaşladı. Şu anlık sadece LoL'ü silip tekrardan kuracağım. Sizce ne yapmalıyım
bence de yoğunluk vardır bir de altyapı önemlireris bazen yoğunluk oluyor bende ağırlaşıyorb zane girimiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?