Sadece kite scripti kullanıyıorum 1 yıldır. Hiç ban yemedim. Sadece offsetleri güncel tutmak sıkıntıWindsharpı sadece kite için kullanabilirsin ama unutma windsharp ve ya diğer tüm scriptler ban yedirtiyorlar.
Çok kolay aslında netten bak vardır bir sürü yapan.logitec klavyem var ama ayarlamayı bilmiyorum
Dostum adama link atsana kolay diyeceğine. Demekki bulamamışÇok kolay aslında netten bak vardır bir sürü yapan.
sitede kayıtlı olan sağlam kiteli sc ler var tristana jınx vayne bu tarz şeyleri çok iyi kiteliyorArkadaşlar sadece adc oynarken kite için kullanabileceğim ban yedirmeyen bir şey var mı bildiğiniz. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
lpreborn düzgün kullandıkça yemezsin. windsharp kullanmayın o garanti ban atıyor.forumdaki script te sadece kite özelliğini kullanabilirsin fakat bazıları bu scriptte ban yiyor bazıları yemiyor ilginç
Kanka bu sitedeki script te olması lazımArkadaşlar sadece adc oynarken kite için kullanabileceğim ban yedirmeyen bir şey var mı bildiğiniz. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?