28 Ağu 2020 #1 Kanjiru K Onaylı Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 122 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Bu hata ile karşılaşıyorum bu hata hack centerden yükle dedikten sonra oluyor oyuna girin yazısı çıkıyor tak bu ekran geliyor hata çözümünde göremedim yardımcı olursaniz sevinirim -NOT LÜTFEN MESAJ KASANLAR SAÇMA SAPAN MESAJLAR ATMASIN Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Nis 2022
Bu hata ile karşılaşıyorum bu hata hack centerden yükle dedikten sonra oluyor oyuna girin yazısı çıkıyor tak bu ekran geliyor hata çözümünde göremedim yardımcı olursaniz sevinirim -NOT LÜTFEN MESAJ KASANLAR SAÇMA SAPAN MESAJLAR ATMASIN
Çözüm C C Closymen 28 Ağu 2020 Visual studio c++ eklentileri ve net framework eklentisi indirip hileyi en baştan kurulum yapıp denerseniz sorun çözülmesi lazım.
Visual studio c++ eklentileri ve net framework eklentisi indirip hileyi en baştan kurulum yapıp denerseniz sorun çözülmesi lazım.
28 Ağu 2020 #2 dayvewtee D yanlış olmadık yalnız olduk Onaylı Üye Katılım 11 Mar 2017 Mesajlar 72 Çözümler 1 Tepki puanı 7 9 HİZMET YILI evet bu hatayı bende alıyordum all in runtimes diye bir program var onu yüklersen sorun ortadan kalkmış olucaktır iyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla
evet bu hatayı bende alıyordum all in runtimes diye bir program var onu yüklersen sorun ortadan kalkmış olucaktır iyi forumlar.
28 Ağu 2020 #3 Closymen C ⚓ Captain⚓ Onaylı Üye Katılım 22 Ağu 2020 Mesajlar 130 Çözümler 5 Tepki puanı 14 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Visual studio c++ eklentileri ve net framework eklentisi indirip hileyi en baştan kurulum yapıp denerseniz sorun çözülmesi lazım. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Visual studio c++ eklentileri ve net framework eklentisi indirip hileyi en baştan kurulum yapıp denerseniz sorun çözülmesi lazım.
28 Ağu 2020 #4 Hilecicocik H Onaylı Üye Katılım 28 Ağu 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 3 5 HİZMET YILI hileyi yükledıgınde hatamı alıyorsun bilgisayara başka şeylerde yüklemek gerekiyormu Oyla 0 Olumsuz oyla