orası öylede reis baktım herkes kullanınca çünkü herkes bunu bilirki en az hile lolde derlerhıle kullancaksan ban rıskını goze alacaksın ıllakı yer yemez dıye bısey yok yanı
belli etmemek için skilleri daha az mı doclamam lazım yoksa daha mı sakin oynamam lazım reisİp ban olmuyor 2 kere ban yedim onun dışında 3 aydır ban yemiyorum biraz sana kalmış birşey
Şöyle diyim dodgeyi kapatsan iyi olur biraz daha cool böyle sakin oynarsan ban yeme riskin çok aza inerbelli etmemek için skilleri daha az mı doclamam lazım yoksa daha mı sakin oynamam lazım reis
eyvvallah reis hemen 30a hesap kasıp hileyle dereceli kasacağım önerebileceğin adc var mı?Şöyle diyim dodgeyi kapatsan iyi olur biraz daha cool böyle sakin oynarsan ban yeme riskin çok aza iner
anladım reis eyw <3Aga ip atmio
Adc ezreal jhin ve draven dene ama draven biraz belli edebilir ezreal jhin dene adc mid yasuo zed solo garen alabilrsin bunlar iyi olanlar bunları önerebilrimeyvvallah reis hemen 30a hesap kasıp hileyle dereceli kasacağım önerebileceğin adc var mı?
listesi falan paylaşılmıştı burda kogmaw güzel oluyormuş ben denemedim de hiç daha onaylı değilim bir de ezreal güzelmişeyvvallah reis hemen 30a hesap kasıp hileyle dereceli kasacağım önerebileceğin adc var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?