Lol sc için yeni bir hile hakkında tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu sc eskiden 5 ay 7 ay hatta 1 sene bile götürüyordu bir hesabı . Şimdi diyceksiniz ki hile inject edildi nerden açarsan aç sistem algılıyor ban atıyor. bu neden oldu herkes orda burda video çekti attı site tanındı ve hilede tanındı ve inject edilmesi kolaydı oldu sizin sitenizdeki birşeyi paylaştığı için telif atsanız ve yeni bir hile yapsanız ömrü bence biraz daha uzun olur diye düşünüyorum benim düşüncem budur daha farklı düşünen olursadı yazsın buraya eskisi gibi uzun ömürlü olması için herkes bir düşüncesini yazsa daha kolay bulunur ?? :) Saygılarımla iyi forumlar <3

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sence riotun buradan haberi yok muydu? İnsanların video atması mı etkiledi? Sc sürekli güncelleniyordu bir kişi bile kullansa anında algılar bulurlar kaynağını riot valorantla uğraşıyordu o ara epey zaman gitti script :D Burayı bilmediklerinden değil yani googlea script yazsa bu forumu bulurlar zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben ne kadar çok script açmayı sevsemde bir bakımdan Riotun politikasını da beğeniyorum sen kendi oyunun hilesi var mıdır yok mudur bilebilir misin çok ta iyi bilirsin sonuçta kendi oyunun. Riot bence uzun bir süre bekledi 1 sene 2 sene insanlara anticheat'lerinin kötü olduğunu bir şekilde inandırdı. Hile açılan hesaplara para yatırılmasını da sağladı insanların doyumsuzluğunu kullanarak hilelerin 200 300 lvl çarlarda da açılması sağladı. Benim görüşüm 2020 sonları 2021 başları hile kullanımının en yüksek olduğu zamanlardı Riot ta uzun zamandır beklediği süreci bitirdi ve tepemize bir güzel çöktü.

Selam Bebek Ben bir Kelebek
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun Riot'a hile kullanamıcaz sanırım ;-;

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka sc üye+ olunca baya viral oldu.Bu yüzdende hile detected oldu kısacası böyle :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Onaylı üye olsa bile bence aşırı popüler bir hile olması çok çabuk tespit edilmesine sebep oldu. Ama memory ekibi yine bişeyler bulur dert etmeyin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adamlar uzun süre boyunca info topladılar şimdi çatır çatır banlıyorlar.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
önceki scriptte ben 7 ay ban yememiştim o kadar uzun sürdü ki ben ban yemem gerektiğini bile unutmuştum bu yeni hilede 5.maçımda ban yedim

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bahsettiğin dönemlerde hiç bir script banlatmıyordu zaten windsharpa özel olan bir şey değildi

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Detected olmasının sebebi 'üye+' olması ya da çok tanınması falan değil çok saçmalıyorsunuz. Bütün platformlar (en azından bildiklerim) bir anda patladı, herkes 3-5 gün içinde ban yemeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...