evet kardesim şuanda ws kullanıyorum miss gibiLPReborn'de mi bu sorun?
bende kendimi suçluyordum ayarlarda hatamı yaptım diye bilgi için sağolasınMerhaba dostum evet bu sorun bizdede var script kodlari ile ilgili güncelleme gelmesini beklicez yapıcak bir şey yok
yanlış değil isem rakip düşman varsa çarp atıyorherhangi bi karakterle orman oynayınca carp son level olunca yani 1200 vurmaya başlayınca otomatik çarp atmamaya başlıyor sizde de oyle sorun olan varmı eğer bunun hakkında bilgi verebilirseniz süper olur klasik script kullanıyorum cha falan hiç yüklemedim
evet kardesim şuanda ws kullanıyorum miss gibiLPReborn'de mi bu sorun?
O zaman sorunun çözüldü diyelim WSReborn'de gayet güzel çünkü.evet kardesim şuanda ws kullanıyorum miss gibi
hangi sc yi kullaniyorsunherhangi bi karakterle orman oynayınca carp son level olunca yani 1200 vurmaya başlayınca otomatik çarp atmamaya başlıyor sizde de oyle sorun olan varmı eğer bunun hakkında bilgi verebilirseniz süper olur klasik script kullanıyorum cha falan hiç yüklemedim
lp de oynarken yaşıyordum bu sorunu dostum ama ws de böle bi sorun yok neysekihangi sc yi kullaniyorsun
o sorunu hiç yaşamadım yada denk gelmedimherhangi bi karakterle orman oynayınca carp son level olunca yani 1200 vurmaya başlayınca otomatik çarp atmamaya başlıyor sizde de oyle sorun olan varmı eğer bunun hakkında bilgi verebilirseniz süper olur klasik script kullanıyorum cha falan hiç yüklemedim
bana denk gelmedi hiçherkesde var bu sorun
ben karşılaşmadım ama dediğinin olması biraz zor jg görüşte olmayadabiliryanlış değil isem rakip düşman varsa çarp atıyor
wsrebornda var hocammherhangi bi karakterle orman oynayınca carp son level olunca yani 1200 vurmaya başlayınca otomatik çarp atmamaya başlıyor sizde de oyle sorun olan varmı eğer bunun hakkında bilgi verebilirseniz süper olur klasik script kullanıyorum cha falan hiç yüklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?